Libnet.ro
UNICEF

17:30

ROBOR la trei luni a scazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,15%, spre deosebire de valoarea inregistrata in sedinta anterioara, de 3,16%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,15%, spre deosebire de valoarea inregistrata in sedinta anterioara, de 3,16%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni si continua ascensiunea si ajunge la 3,16%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,16%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei, transmite news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,15%, un nou record n ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,15%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,15%, un nou record al ultimilor patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,15%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,15%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 3,15%, de la 3,14%, valoare inregistrata in sedinta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,14%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 3,14%, spre deosebire de valoarea inregistrata in sedinta anterioara, de 3,13%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,15%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,15%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

Accident grav in Mures, dupa ce un camion a intrat intr-o casa. Un copil de trei luni a fost ranit

Un copil de trei luni a fost ranit, miercuri, de un autocamion care a intrat intr-o casa din localitatea Corunca, vehiculul fiind scapat de sub control dupa ce a fost lovit de un autoturism al carui sofer nu a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2792 seconds )