Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un robot sexual ar putea fi cel mai bun partener pentru persoanele varstnice si singure (si nu asa cum te gandesti)

Playtech Playtech,
Un robot sexual ar putea fi cel mai bun partener pentru persoanele varstnice si singure (si nu asa cum te gandesti)

Pentru a oferi companie persoanelor in varsta care stau singure in lockdown, bioeticianul Facultatii de Medicina a Universitatii din Washington, Nancy Jecker, sugereaza dezvoltarea unui nou. continuă pe Playtech

Drona care alimenteaza masina poate fi cel mai ciudat dispozitiv pentru domeniul auto

Toyota a brevetat un sistem de drone de realimentare autonom care poate conduce la locatia ta si poate completa rezervorul de benzina al autovehiculului, celula de combustibil cu hidrogen sau.

BOGDAN CHIRITOIU: PIB-ul nostru e un pic mai bun decat al majoritatii statelor in acest an

ACTUALIZARE - Chiritoiu: Era un risc real sa ne trezim, la inceputul pandemiei, cu masuri panicarde precum inghetarea preturilor, care ar fi dus la o catastrofa, la situatia din comunism, cine isi mai aminteste, cu lipsa de alimente si cozi la magazine. --- *ACTUALIZARE - Chiritoiu: Cel mai avansat program in Romania este INM Invest --- *ACTUALIZARE - Bogdan Chiritoiu: Masurile sunt similare cu ce au facut alte state membre. --- Bogdan Chiritoiu, Presedintele Consiliului Concurentei a declarat astazi, in cadrul unei videoconferintei organizata cu ocazia lansarii Raportului Evolutia concurentei in sectoare cheie - 2020, ca PIB-ul Romaniei este putin mai bun decat al majoritatii statelor din Uniunea Europeana in acest an.

Are cel mai bun echipament de la Hollywood, dar habar nu are cum sa-l foloseasca! Ce actrita a spus asta despre actorul Gary Cooper

La mijlocul anilor 1940, Gary Cooper era vedeta in filmele de la Hollywood. A preluat roluri care atrageau toate tipurile de public si nu si-a pierdut niciodata farmecul care l-a facut atat de placut. De aceea a avut o cariera ilustra, chiar daca dominata de scandaluri.

Cine e cel mai sexy barbat in viata in 2020, desemnat de revista People - FOTO

Cunoscut pentru rolul din Black Panther, actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revistaPeopledrept cel mai sexy barbat in viata in 2020. Este al treilea an la rand cand o vedeta de culoare castiga acest titlu.

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce a castigat 90 de miliarde de dolari doar in 2020

Elon Musk, CEO-ul Tesla, urmeaza sa-l depaseasca pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si va deveni al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 13% in urma anuntului ca producatorul de masini electrice va fi inclus in indicele S and P 500, informeaza The Guardian.

Actorul Michael B Jordan a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata

Actorul american de film si televiziune,Michael B. Jordan,a fost numit cel mai sexy barbat in viata de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform.

Actorul Michael B Jordan, desemnat de People cel mai sexy barbat in viata

Actorul Michael B. Jordan, care a jucat in Black Panther, a fost numit cel mai sexy barbat in viata de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform Reuters, preluata de Mediafax.

Bitcoin a atins marti cel mai ridicat nivel ultimii trei ani

Pretul bitcoin, cea mai importanta criptomoneda in functie de capitalizarea de piata, a urcat la 17. 868 de dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel atins dupa 20 decembrie 2017, fiind ulterior tranzactionata in urcare cu 6,1%, la 17. 760 de dolari pe unitate, potrivit News.

Povesti nespuse de pe stadion. Cel mai frumos joc readuce bucurie in plina pandemie

Cu lacatele pe portile stadioanelor, microbistii pot retrai acum atmosfera zilelor de meci ascultand Cel mai frumos joc, un podcast inedit cu povestile suporterilor celor mai mari cluburi din Bucuresti: Rapid, Steaua si Dinamo.

Elon Musk cel mai probabil are un caz moderat de COVID-19

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat sambata ca cel mai probabil are un caz moderat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )