Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rochiile de la Oscar 2017. Cele mai frumoase 10 aparitii!

ADPM ADPM,
Rochiile de la Oscar 2017. Cele mai frumoase 10 aparitii!

Rochiile de la Oscar 2017 reprezinta unul din subiectele hot de discutie de azi. Multi spun ca anul acesta vedetele nu au impresionat prin creativitate si originalitate pe covorul rosu. Altii au apreciat selectia de vestimentatii semnate de marile branduri de moda. Dincolo de parerile contradictorii, au existat aparitii vestimentare demne de toata lauda. Iata 10 dintre cele mai frumoase! . continuă pe ADPM

Oscar 2017: Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu GALERIE FOTO

Actritele Taraji P. Henson, Emma Stone si Charlize Theron au fost laudate pentru tinutele elegante pe care le-au purtat duminica seara la gala de decernare a premiilor Oscar 2017. La polul opus, printre vedetele criticate se numara Alicia Vikander si Dakota Johnson, potrivit revistei Cosmopolitan, arata News. ro.

Oscar 2017: Cele mai impresionante aparitii de pe covorul rosu (FOTO)

Vedetele de la Hollywood au pasit pe covorul rosu la cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar, unde s-au intrecut in vestimentatii care mai de care mai deosebite. Cel mai asteptat eveniment al anului.

Zmeura de Aur 2017: Cele mai proaste filme ale anului trecut (VIDEO)

Conform traditiei, cu o zi inainte de Oscar, Gala premiilor Zmeura de Aur 2017, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme, si-a anuntat castigatorii. Lungmetrajul.

Miss sport romanesc. Cum arata cele mai FRUMOASE jucatoare din tara (FOTO)

Sportul reprezinta unul dintre cele mai curate si frumoase domenii din lume. Dar cand sportul este infrumusetat si de prezenta sportivelor totul parca prinde alta.

LIVE BLOG Oscar 2017: aflam impreuna castigatorii Oscar 2017 si va prezentam cele mai importante momente ale galei, ce se anunta plina de declaratii politice

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. in doar cateva ore, gala Oscar 2017 va debuta cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

Cele mai bune si cele mai proaste momente de la Oscar 2017

Gala Oscar 2017 a oferit momente amuzante, dar si mai putin amuzante, care au facut deliciul internautilor si care au dat alt sens unor faze cel putin bizare.

Premiile Oscar 2017. in aceasta noapte se inmaneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie

In aceasta noapte se decerneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, editia 2017. Gala are loc la Los Angeles, acolo unde castigatorii vor primi ravnitele statuete.

LIVE BLOG Oscar 2017: Mahershala Ali si Viola Davis au castigat primele Oscaruri din cariera pentru roluri secundare

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. Gala Oscar 2017 a debutat cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

Oscar 2017. Gafa uriasa la categoria cel mai bun film. La La Land, declarat gresit castigator. Manchester by the Sea, cel mai bun scenariu. The Salesman, cel mai bun film strain

In aceasta noapte se decerneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, editia 2017. Gala are loc la Los Angeles, acolo unde castigatorii vor primi ravnitele statuete.

Castigatorii Oscar 2017: Lista completa

Castigatorii Oscar 2017. Drama Moonlight este marele castigator al premiilor Oscar 2017, dupa ce a fost desemnat Cel mai bun film, in timp ce musicalul La La Land a primit cele mai multe statuete, respectiv sase, inclusiv pentru Cea mai buna actrita in rol principal - Emma Stone.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )