Libnet.ro
UNICEF

10:15

Roger Federer: Asteptarile mele sunt destul de mici la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer: Asteptarile mele sunt destul de mici la Australian Open

Roger Federer 38 de ani) ramane rezervat cu privire la sansele sale de a cuceri un nou titlu la Australian Open. Tenismenul elvetian a declarat ca are asteptari destul de mici pentru competitia de la Melbourne, care va debuta luni. continuă pe Hotnews

Roger Federer nu a ezitat. Jucatoarea pe care mizeaza la Australian Open: Este o incantare sa o vad jucand

Roger Federer este un jucator care nu ezita sa vorbeasca despre favoritii turneelor, fie ca este vorba despre competitia masculina, fie ca este vorba despre cea feminina. Bine informat in legatura cu ceea ce se intampla in WTA, elvetianul aflat in cautarea celui de-al 21-lea titlu de Mare Slem al carierei a anuntat ca Ashleigh Barty este sportiva pe care si-ar dori sa o vada triumfand la Melbourne in acest an.

Motivul pentru care Roger Federer si Rafael Nadal au fost facuti egoisti

Canadianul Brayden Schnur, locul 103 ATP, i-a facut egoisti pe marii tenismeni Roger Federer si Rafael Nadal, pentru ca nu iau atitudine in fata organizatorilor Australian Open, care ii obliga pe jucatori sa evolueze in calificari, desi aerul de la Melbourne este puternic afectat de fumul provenit de la incendiile de vegetatie, informeaza lesoir. be.

Cat au donat Roger Federer si Rafael Nadal pentru victimele incendiilor din Australia

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din istoria sportului alb au dorit sa participe la actiunile de ajutorare a victimelor incendiilor din Australia. Astfel, cu ocazia unor meciuri demonstrative, Roger Federer si Rafael Nadal au facut o donatie comuna.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )