Libnet.ro
UNICEF

19:00

Roger Federer nu a ezitat. Jucatoarea pe care mizeaza la Australian Open: Este o incantare sa o vad jucand

Adevărul Adevărul,
Roger Federer nu a ezitat. Jucatoarea pe care mizeaza la Australian Open: Este o incantare sa o vad jucand

Roger Federer este un jucator care nu ezita sa vorbeasca despre favoritii turneelor, fie ca este vorba despre competitia masculina, fie ca este vorba despre cea feminina. Bine informat in legatura cu ceea ce se intampla in WTA, elvetianul aflat in cautarea celui de-al 21-lea titlu de Mare Slem al carierei a anuntat ca Ashleigh Barty este sportiva pe care si-ar dori sa o vada triumfand la Melbourne in acest an. continuă pe Adevărul

Roger Federer: Asteptarile mele sunt destul de mici la Australian Open

Roger Federer 38 de ani) ramane rezervat cu privire la sansele sale de a cuceri un nou titlu la Australian Open. Tenismenul elvetian a declarat ca are asteptari destul de mici pentru competitia de la Melbourne, care va debuta luni.

Djokovic si Federer se pot infrunta intr-o semifinala blockbuster la Australian Open. Cum arata tabloul masculin

Tragerea la sorti de la Melbourne, pentru primul turneu de Mare Slem al anului, l-a trimis pe Roger Federer pe jumatatea de tablou a lui Novak Djokovic, ceea ce inseamna ca, la masculin, jucatorii cu cele mai multe trofee din istoria Australian Openului s-ar putea infrunta in semifinale.

Motivul pentru care Roger Federer si Rafael Nadal au fost facuti egoisti

Canadianul Brayden Schnur, locul 103 ATP, i-a facut egoisti pe marii tenismeni Roger Federer si Rafael Nadal, pentru ca nu iau atitudine in fata organizatorilor Australian Open, care ii obliga pe jucatori sa evolueze in calificari, desi aerul de la Melbourne este puternic afectat de fumul provenit de la incendiile de vegetatie, informeaza lesoir. be.

Australian Open: Adversarii principalilor favoriti - Novak Djokovic, traseu dificil in drumul spre apararea titlului

Principalii favoriti de la Australian Open si-au aflat, joi, adversarii din primul tur de la Melbourne. Rafael Nadal il va intalni pe Hugo Dellien Bolivia), Roger Federer se va duela cu Steve Johnson SUA), in timp ce Novak Djokovic va deschide cu un meci impotriva lui Jan-Lennard Struff Germania). Pe partea de tablou a sarbului campionul din 2019) se afla jucatori care i-au pus probleme in trecut: Stefanos Tsitsipas si Roberto Bautista-Agut.

Monica Niculescu ajunge in turul 3 al calificarilor de la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu a acces, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Australian Open, acolo a ajuns si Ana Bogdan, principala favorita.

Ana Bogdan la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Australian Open

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor pentru Australian Open.

Cat au donat Roger Federer si Rafael Nadal pentru victimele incendiilor din Australia

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din istoria sportului alb au dorit sa participe la actiunile de ajutorare a victimelor incendiilor din Australia. Astfel, cu ocazia unor meciuri demonstrative, Roger Federer si Rafael Nadal au facut o donatie comuna.

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

15 repere ale Australian Open-ului: numele initial, anul cu doua editii, recordul inimaginabil al lui Rosewell

Australian Open 2020 este la linia de start, cu Novak Djokovic si Naomi Osaka pregatiti sa inceapa cursa de aparare a trofeelor. Adevarul va propune o incursiune in istoria turneului de Mare Slem care, la inceputurile tenisului, era cel mai adesea boicotat de europeni si americani, care si-a schimbat data in calendar de mai multe ori, dar care a stabilit si cateva repere de-a dreptul incredibile.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )