Libnet.ro
UNICEF

16:00

Roger Federer s-a calificat pentru a 11-a oara in finala de la Wimbledon

România Liberă România Liberă,
Roger Federer s-a calificat pentru a 11-a oara in finala de la Wimbledon

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat pentru a 11-a oara in cariera sa in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, pe care l-a castigat de sapte ori pana acum. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Roger Federer, in finala - La un pas distanta de a rescrie istoria

Roger Federer s-a calificat, pentru a treia oara in ultimii patru ani, in finala de la Wimbledon turneul sau de casa), dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 7-64), 7-64), 6-4, pe Tomas Berdych favorit numarul 11). Elvetianul se afla la o singura victorie distanta de stabilirea unor noi recorduri in istoria tenisului: primul jucator cu 8 titluri la All England Club si titlul cu numarul 19 de Grand Slam ar fi un record absolut). Se actualizeaza.

VIDEO Wimbledon: Roger Federer, in finala - La un pas distanta de a rescrie istoria

Roger Federer s-a calificat, pentru a treia oara in ultimii patru ani, in finala de la Wimbledon turneul sau de casa), dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 7-64), 7-64), 6-4, pe Tomas Berdych favorit numarul 11). Elvetianul se afla la o singura victorie distanta de stabilirea unor noi recorduri in istoria tenisului: primul jucator cu 8 titluri la All England Club si titlul cu numarul 19 de Grand Slam ar fi un record absolut).

Wimbledon 2017. Roger Federer, in finala dupa ce a castigat meciul cu Tomas Berdych

Wimbledon 2017. Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat pentru a 11-a oara in cariera sa in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, pe care l-a castigat de sapte ori pana.

Roger Federer e la o victorie de un record istoric. Elvetianul s-a calificat in finala de la Wimbledon fara sa piarda vreun set

Roger Federer va juca finala de la wimbledon si in cazul in care o va castiga va realiza o performanta care cu greu va fi egalata.

Wimbledon, semifinale: Razboiul stelelor cu Sam Querrey si Marin Cilic; Roger Federer, aflat intr-o batalie personala cu recordurile, duel cu Tomas Berdych

Ucigasul de campioni Sam Querrey are cel putin 198 de motive inaltimea sa in centimetri) sa creada ca poata sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, la opt ani distanta de la finala epica disputata de Andy Roddick ultimul american intr-o finala de GS) cu Maestrul Federer pierduta cu 16-14 in decisiv). Pana la cea mai buna peformanta a carierei, Sam trebuie sa treaca de un jucator cu profil asemanator: Maric Cilic. In cealalta semifinala, Roger Federer este mare favorit impotriva lui Tomas Berdych, insa nu trebuie uitat ca in 2010 cehul i-a oprit drumul spre finala, oferindu-i pe tava lui Nadal al doilea trofeu de la All England Club.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

Roger Federer, in semifinale la Wimbledon fara set pierdut. Adversar neasteptat in penultimul act

Roger Federer isi continua marsul triumfal catre un nou titlu de Grand Slam si a ajuns la semifinale la Wimbledon fara a pierde vreun set.

Nea Marin, pentru prima oara in postura de concurent intr-un reality-show

Dupa ce a bagat spaima in toate vedetele autohtone, Nea Marin face acum schimb de roluri: devine pentru prima oara concurent! Alaturi de Carmen Tanase, Adriana Trandafir si Cristina Topescu, el va petrece.

Roger Federer DEFILEAZA la Wimbledon! Elvetianul ajunge in SEMIFINALE: Visul meu continua

Elvetianul Roger Federerse afla la doua meciuri de a scrie o noua fila de istorie in tenis. Tenismenul merge mai departe in semifinale laWimbledon fara prea mari emotiisi este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )