Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer, in semifinale la Melbourne, dupa ce a salvat 7 mingi de meci

România Liberă România Liberă,
Roger Federer, in semifinale la Melbourne, dupa ce a salvat 7 mingi de meci

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat cu mari emotii in semifinalele t. continuă pe România Liberă

VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Roger Federer pare ca s-a specializat la acest Australian Open in a-si tine fanii cu sufletul la gura, marele campion elvetian salvand 7 mingi de meci in duelul cu Tennys Sandgren din sferturile primului Grand Slam al anului. Federer a trecut de la agonie la extaz in doar cateva zeci de minute, Mister Perfect obtinand calificarea in semifinale dupa o batalie dura de cinci seturi cu bravul american 6-3, 2-6, 2-6, 7-68), 6-3).

Australian Open: Roger Federer, in sferturi dupa ce a pierdut primul set cu Marton Fucsovics

Primul set al partidei cu Marton Fucsovics a fost unul dificil pentru Roger Federer. Ungurul s-a impus cu 6-4, insa odata pornite motoarele, Fedex nu a scazut din turatie pana la final si a castigat urmatoarele trei seturi 6-1, 6-2, 6-2). Meciul a durat doua ore si 11 minute.

Roger Federer, dupa meciul epic cu Tennys Sandgren: Nu cred ca merit victoria. Am fost incredibil de norocos

Dupa meciul maraton din optimi cu John Millman, Roger Federer 3 ATP) a reusit sa treaca de inca o partida de cinci seturi. Elvetianul s-a impus in fata lui Tennys Sandgren 100 ATP), dupa ce americanul a avut nu mai putin de sapte mingi de meci. La interviul de pe teren, Federer a declarat ca nu a meritat victoria, dar a fost incredibil de norocos.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, in semifinale - Urmeaza duelul de cinci stele cu Roger Federer

Milos Raonic nu pierduse set pana in faza sferturilor de la Australian Open, parcursul canadianului fiind unul imaculat. Nuantele de gri aveau insa sa-si faca loc odata cu meciul contra lui Novak Djokovic. Sarbul a facut ce a stiut mai bine: a amortizat foarte bine forta serviciului adversarului, l-a obligat sa loveasca din pozitii tot mai dificile si a rupt ritmul atunci cand Milos dadea semne ca este puternic in schimburi. Nole s-a impus in trei seturi, iar semifinala cu Roger Federer nu mai este un vis pentru fanii tenisului, ci o certitudine.

Varsta e doar un numar pentru Federer: Elvetianul merge in semifinalele de la Australian Open dupa ce a salvat 7 mingi de meci

Ajuns la 38 de ani, Roger Federer continua sa se mentina in topul tenisului mondial. Cel mai titrat jucator din istoria tenisului a reusit marti dimineata un nou meci de infarct si s-a calificat in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )