Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Roger Federer pare ca s-a specializat la acest Australian Open in a-si tine fanii cu sufletul la gura, marele campion elvetian salvand 7 mingi de meci in duelul cu Tennys Sandgren din sferturile primului Grand Slam al anului. Federer a trecut de la agonie la extaz in doar cateva zeci de minute, Mister Perfect obtinand calificarea in semifinale dupa o batalie dura de cinci seturi cu bravul american 6-3, 2-6, 2-6, 7-68), 6-3). continuă pe Hotnews

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

VIDEO Halep, multumita dupa primele trei meciuri de la Australian Open: Sunt pregatita. Si foarte, foarte fericita

Simona Halep a savurat din plin calificarea in saptamana a doua la Australian Open, gratie victoriei cu 6-1, 6-4 in fata Yuliei Putintseva.

Sapte mingi de meci salvate de Federer pentru o calificare nesperata

Un alt meci epic facut de Roger Federer la Australian Open, unde elvetianul a obtinut in extremis un loc in careul de asi.

Roger Federer, in semifinale la Melbourne, dupa ce a salvat 7 mingi de meci

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat cu mari emotii in semifinalele t.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, in semifinale - Urmeaza duelul de cinci stele cu Roger Federer

Milos Raonic nu pierduse set pana in faza sferturilor de la Australian Open, parcursul canadianului fiind unul imaculat. Nuantele de gri aveau insa sa-si faca loc odata cu meciul contra lui Novak Djokovic. Sarbul a facut ce a stiut mai bine: a amortizat foarte bine forta serviciului adversarului, l-a obligat sa loveasca din pozitii tot mai dificile si a rupt ritmul atunci cand Milos dadea semne ca este puternic in schimburi. Nole s-a impus in trei seturi, iar semifinala cu Roger Federer nu mai este un vis pentru fanii tenisului, ci o certitudine.

Australian Open: Roger Federer, in sferturi dupa ce a pierdut primul set cu Marton Fucsovics

Primul set al partidei cu Marton Fucsovics a fost unul dificil pentru Roger Federer. Ungurul s-a impus cu 6-4, insa odata pornite motoarele, Fedex nu a scazut din turatie pana la final si a castigat urmatoarele trei seturi 6-1, 6-2, 6-2). Meciul a durat doua ore si 11 minute.

Varsta e doar un numar pentru Federer: Elvetianul merge in semifinalele de la Australian Open dupa ce a salvat 7 mingi de meci

Ajuns la 38 de ani, Roger Federer continua sa se mentina in topul tenisului mondial. Cel mai titrat jucator din istoria tenisului a reusit marti dimineata un nou meci de infarct si s-a calificat in.

VIDEO Imagini spectaculoase din culisele Australian Open: Federer, Halep si Sakkari, in top

Organizatorii turneului de la Australian Open s-au gandit sa ii introduca pe fani in atmosfera culiselor primului turneu de Mare Slem al anului, iar rezultatul a fost spectaculos.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Australian Open, ziua a 7-a. Respiro necesar pentru Federer si cum s-a sabotat din nou Fognini

Australian Open 2020 a ajuns, oficial, la jumatatea drumului, urmand ca, duminica viitoare, sa ofere ultimele seturi de trofee. in acest moment cunoastem distributiile a cate doua sferturi de finala de pe tablourile de simplu - feminin si masculin. Ca de obicei, Adevarul va ofera o recapitulare a tuturor rezultatelor si a reperelor zilei a saptea de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )