Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros 2016: Adrian Ungur si Simona Halep vor juca duminica

Adevărul Adevărul,
Roland Garros 2016: Adrian Ungur si Simona Halep vor juca duminica

Simona Halep si Adrian Ungur vor juca duminica, in primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris. Mai sunt calificate pe tabloul principal Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea. continuă pe Adevărul

Start la Roland Garros: Totul despre turneul la care Simona Halep e cotata cu a doua sansa la castigarea trofeului!

Roland Garrosul incepe duminica la Paris cu o mare favorita pe tabloul feminin, liderul mondial Serena Williams, si un grup de urmaritoare din care fac parte Halep, Azarenka si Kerber.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep si Adrian Ungur vor evolua duminica

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua in prima de intreceri de la Roland Garros, sportiva nascuta la Constanta intalnind-o pe Nao Hibino 70 WTA) in primul tur al competitiei. Meciul va fi ultimul de pe Suzanne-Lenglen. Tot duminica va juca si Adrian Ungur 204 ATP) impotriva olandezului Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP). Va fi prima partida de pe Terenul 17.

Sorana Cirstea si Adrian Ungur isi cunosc adversarii din primul tur la Roland Garros

Ajunsi pe tabloul principal de la Roland Garros in urma calificarilor, jucatorii Sorana Cirstea si Adrian Ungur si-au aflat adversarii din primul tur.

Adrian Ungur se califica pe tabloul principal de la Roland Garros. Marius Copil pierde in decisiv

Jucatorii Marius Copil si Adrian Ungur au evolut, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Meciurile celor doi au fost transmisemai jos in format live text dupa ora 17:00.

LIVE Calificari Roland Garros: Marius Copil si Adrian Ungur la un pas de tabloul principal

Jucatorii Marius Copil si Adrian Ungur evolueaza, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Meciurile celor doi pot fi urmarite mai jos in format live text dupa ora 17:00.

LIVE Calificari Roland Garros: Marius Copil si Adrian Ungur la un pas de tabloul principal (dupa 16:00)

Jucatorii Marius Copil si Adrian Ungur evolueaza, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Meciurile celor doi pot fi urmarite mai jos in format live text dupa ora 16:00.

Roland Garros: Sorana Carstea si Adrian Ungur si-au aflat adversarii din primul tur - Programul complet al meciurilor romanilor

Aflata pe locul 99 in ierarhia WTA, Sorana Carstea o va intalni pe Elina Svitolina locul 20 WTA) in primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu, Adrian Ungur va da peste Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP) in runda inaugurala de la Paris.

Roland Garros: Adrian Ungur s-a calificat pe tabloul principal!

Adrian Ungur a trecut si de ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros si va juca in primul tur al Grand Slamului de la Paris.

Marius Copil si Adrian Ungur ajung in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

JucatorulMarius Copil se afla la doar un singur meci distanta de prezenta in premiera pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. In ultimul tur al calificarilor a ajuns si Adrian Ungur.

PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Editia cu numarul 115 de la Roland Garros va debuta pe 22 mai, chiar in ziua in care Novak Djokovic va implini 29 de ani. Sa fie acesta un semn, iar Nole sa rupa blestemul si sa se impuna pentru prima data pe Philippe Chatrier? Pe tabloul feminin, pe langa sperantele legate de Simona Halep, iubitorii de tenis din Romania isi vor indrepta atentia si spre Irina-Camelia Begu a aratat un tenis de buna calitate la Madrid si la Roma). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )