Libnet.ro
UNICEF

12:30

PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Hotnews Hotnews,
 PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Editia cu numarul 115 de la Roland Garros va debuta pe 22 mai, chiar in ziua in care Novak Djokovic va implini 29 de ani. Sa fie acesta un semn, iar Nole sa rupa blestemul si sa se impuna pentru prima data pe Philippe Chatrier? Pe tabloul feminin, pe langa sperantele legate de Simona Halep, iubitorii de tenis din Romania isi vor indrepta atentia si spre Irina-Camelia Begu a aratat un tenis de buna calitate la Madrid si la Roma). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

Cahill: Daca Halep isi va infige dintii in turneu, va fi greu de oprit la Roland Garros

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre aspiratiile jucatoarei sale pentru turneul de la Roland Garros.

Ce a facut Simona Halep, cu o zi inainte de plecarea la Roland Garros

Simona Halep a profitat de ultimele zile pe care le-a petrecut in tara inainte de a pleca la Paris, unde va participa la Roland Garros. Simona a fost sambata la nunta unui var la Constansa,.

Ilie Nastase, despre cum poate castiga Simona Halep Roland Garros-ul: Sa se elimine intre ele jucatoarele mari

Cap de serie numarul sase, Simona Halep va participa la Roland Garros, competitie unde a disputat finala in 2014. Ilie Nastase stie cum ar putea Simo sa castige trofeul pe Philippe Chatrier: Sa se elimine intre ele jucatoarele mari.

Ilie Nastase a explicat cum poate castiga Simona Halep la Roland Garros, dar n-are prea mare incredere in ea

Simona Halep isi va afla vineri prima adversara din turneul de la Roland Garros, acolo unde spera sa castige primul ei Grand Slem din cariera.

Cum o caracterizeaza Darren Cahill pe Simona Halep si ce crede australianul ca va face aceasta la Roland Garros

Simona Halep a cazut pe locul 6 in clasamentul WTA si se pregateste pentru turneul de la Roland Garros, care va incepe pe 22 mai.

Tenismena Chris Evert, despre sansele Simonei Halep la Roland Garros: Cred ca are momente cand se pierde, se enerveaza. Daca se aduna, ramane calma si isi pastreaza energiile, poate sa fie acolo sus

Tenismena Chris Evert, de 18 ori castigatoare de Grand Slam, este de parere ca Simona Halep ar avea o sansa sa cuceareasca titlul la Roland Garros daca nu isi mai pierde cumpatul pe parcursul.

Ce spune Ilie Nastase despre sansele Simonei Halep la Roland Garros

Cap de serie numarul sase, Simona Halep va participa la Roland Garros, competitie unde a disputat finala in 2014. Ilie Nastase a declarat, pentru Libertatea, cum ar putea Halep sa castige trofeul pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )