Libnet.ro
UNICEF

10:15

Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Alexander Zverev favoritul numarul 2) a avut parte de un nou meci maraton la Roland Garros, germanul trecand in cinci seturi de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP), scor -2, 3-6, 4-6, 7-6 3), 7-5. Calificat in optimi, Zverev a petrecut pe teren pana acum peste opt ore. intr-o alta partida a zilei de vineri, Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 4, a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco, scor 7-6 4), 6-2, 6-4, parasind competitia in turul al treilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Alexander Zverev favoritul numarul 2) a avut parte de un nou meci maraton la Roland Garros, germanul trecand in cinci seturi de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP), scor -2, 3-6, 4-6, 7-6 3), 7-5. Calificat in optimi, Zverev a petrecut pe teren pana acum peste opt ore. intr-o alta partida a zilei de vineri, Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 4, a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco, scor 7-6 4), 6-2, 6-4, parasind competitia in turul al treilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros, programul de smbata: Simona Halep, al treilea meci pe terenul 18; Irina Begu, la loc de cinste - a doua partida de pe Lenglen

Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in turul trei de la Roland impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic pe terenul numarul 18, dupa cum au anuntat organizatorii Grand Slam-ului parizian. Disputa va fi a treia ultima) de pe aceasta arena. Tot sambata n. r. 2 iunie) va evolua si Irina Begu cu Caroline Garcia a doua partida de pe Suzanne Lenglen).

Roland Garros, programul de smbata: Simona Halep, al treilea meci pe terenul 18; Irina Begu, la loc de cinste - a treia partida de pe Lenglen

Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in turul trei de la Roland impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic pe terenul numarul 18, dupa cum au anuntat organizatorii Grand Slam-ului parizian. Disputa va fi a treia ultima) de pe aceasta arena. Tot sambata n. r. 2 iunie) va evolua si Irina Begu cu Caroline Garcia a treia partida de pe Suzanne Lenglen).

Roland Garros: Zverev si Dimitrov, victorii dupa meciuri maraton n turul al doilea - Berdych si Querry, eliminati din competitie

Alexander Zverev favorit 2) si Grigor Dimitrov 4) au fost pusi la incercare in turul al doilea de la Roland Garros, cei doi jucatori avand nevoie de cinci seturi pentru a trece de Dusan Lajovic, respectiv Jared Donaldson. Ziua de miercuri a adus eliminarea altor doi capi de serie de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene: Sam Querry 12) si Tomas Berdych 17).

Meci de aur la Roland Garros! Serena Williams se va confrunta cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

LIVE TEXT Simona Halep contra Andrea Petkovic in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep o intalneste pe Andrea Petkovic din Germania, sambata, intr-un meci care conteaza pentru turul 3 la Roland Garros, turneul unde jucatoarea noastra are prima sansa la castigarea trofeului pus in joc.

Asa am trait Simona Halep contra Andrea Petkovic in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a intalnit-o pe Andrea Petkovic din Germania, sambata, intr-un meci care conteaza pentru turul 3 la Roland Garros, turneul unde jucatoarea noastra are prima sansa la castigarea trofeului pus in joc.

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

Revenire spectaculoasa intr-un meci dificil pentru Serena Williams. Americanca, in turul III la Roland Garros

Serena Williams a reusit sa se califice in turul al treilea la Roland Garros, primul Grand Slam la care participa dupa revenirea in circuit.

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS. Meci de cosmar pentru romanca

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )