Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Alexander Zverev favoritul numarul 2) a avut parte de un nou meci maraton la Roland Garros, germanul trecand in cinci seturi de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP), scor -2, 3-6, 4-6, 7-6 3), 7-5. Calificat in optimi, Zverev a petrecut pe teren pana acum peste opt ore. intr-o alta partida a zilei de vineri, Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 4, a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco, scor 7-6 4), 6-2, 6-4, parasind competitia in turul al treilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Alexander Zverev favoritul numarul 2) a avut parte de un nou meci maraton la Roland Garros, germanul trecand in cinci seturi de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP), scor -2, 3-6, 4-6, 7-6 3), 7-5. Calificat in optimi, Zverev a petrecut pe teren pana acum peste opt ore. intr-o alta partida a zilei de vineri, Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 4, a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco, scor 7-6 4), 6-2, 6-4, parasind competitia in turul al treilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS. Meci de cosmar pentru romanca

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima.

VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova nu i-a lasat nicio sansa Karolinei Pliskova - Victorie n 59 de minute pentru rusoaica (scor 6-2, 6-1)

Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie numarul 28, a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o invinge pe Karolina Pliskova Cehia), a sasea favorita a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Rusoaica a dispus in mod categoric de semifinalista de anul trecut, scorul fiind unul care nu lasa loc de prea multe comentarii, 6-2, 6-1.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Dupa victoria fulger din turul doi, Caroline Wozniacki 2 WTA) nu a depus prea mult efort nici prentru a obtine calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Daneza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Pauline Parmentier 74 WTA), impunandu-se cu 6-0, 6-3, dupa ce a avut o serie de 11 game-uri consecutive castigate.

Roland Garros: Zverev si Dimitrov, victorii dupa meciuri maraton n turul al doilea - Berdych si Querry, eliminati din competitie

Alexander Zverev favorit 2) si Grigor Dimitrov 4) au fost pusi la incercare in turul al doilea de la Roland Garros, cei doi jucatori avand nevoie de cinci seturi pentru a trece de Dusan Lajovic, respectiv Jared Donaldson. Ziua de miercuri a adus eliminarea altor doi capi de serie de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene: Sam Querry 12) si Tomas Berdych 17).

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe TAYLOR TOWNSEND in turul 2 la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Gest NEASTEPTAT al Simonei Halep la Roland Garros, provocat de Ion Tiriac. Eu nu fac NICIODATA asta pe teren (VIDEO)

Simona Halep a surprins, la finalul meciului din turul II de la Roland Garros, printr-un gest despre care sportiva noastra spune ca nu il face niciodata pe terenul de tenis. Dupa penultimul punct al meciului cu.

LIVETEXT si VIDEO, ora 12.00 - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

Roland Garros: Denis Shapovalov (favorit 24) a parasit competitia n turul doi - Nadal, Cilic si Thiem, calificati n turul trei

Ziua de joi a mai adus eliminarea unui favorit de pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros, Denis Shapovalov Canada), cap de serie numarul 24, fiind invins de germanul Maximilian Marterer locul 70 ATP). in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altii, Rafel Nadal, Marin Cilic, Juan Martin del Potro sau Dominic Thiem.

LIVETEXT - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )