Libnet.ro
UNICEF

19:31

Roland Garros: Alexander Zverev, in turul doi dupa un meci maraton de peste patru ore cu John Millman

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Alexander Zverev, in turul doi dupa un meci maraton de peste patru ore cu John Millman

Alexander Zverev 5 ATP) pare a fi blestemat sa dispute meciuri maraton la Roland Garros. Daca la editia de anul trecut incepea seria meciurilor de cinci seturi din turul doi, in acest an germanul a avut un debut extrem de dificil. Zverev s-a impus dupa patru ore si 10 minute in fata australianului Jonh Millman 56 ATP), scor 7-64), 6-3, 2-6, 6-75), 6-3. continuă pe Hotnews

Roland Garros (m): Alexander Zverev, Juan Martin del Potro si Karen Khachanov s-au calificat in turul al doilea (Rezultatele zilei)

Alexander Zverev favorit nr. 5), Juan Martin del Potro 8) si Karen Khachanov 10) au inceput cu bine Grand Slam-ul de la Paris, dupa ce au trecut in primul tur de John Millman, Nicolas Jarry, respectiv Cedrik-Marcel Stebe.

Roland Garros: Sorana Cirstea, in turul doi dupa un meci de mare lupta cu slovena Kaja Juvan (scor 5-7, 6-4, 7-5)

Sorana Cirstea locul 84 WTA) si-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros cu doua ore inainte de meci, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie din cauza unei accidentari. Romanca a intalnit-o pe slovena Kaja Juvan 18 ani, 131 WTA), care a reusit sa ii puna probleme serioase. Cirstea a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris. A fost 5-7, 6-4, 7-5 pentru jucatoarea noastra, dupa un meci care a durat doua ore si 22 de minute.

Simona Halep, victorie la Roland Garros. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep a debutat cu o victorie la Roland Garros 2019. Numarul 3 mondial s-a impus cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1 in fata australiencei Ajla Tomljanovic locul 47 WTA) si s-a calificat in turul 2 al competitiei pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in anul 2018. Simona Halep Ajla Tomljanovic, [] .

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Incepe cursa de aparare a titlului (dupa 18:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul de la Roland Garros contra unei adversare incomode, Ajla Tomljanovic din Australia, locul 47 mondial. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Roland Garros: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1 / Halep, calificata in turul doi - Debut cu set pierdut, la fel ca anul trecut

Simona Halep 3 WTA) a inceput cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie in trei seturi, la fel cum se intampla si la editia de anul trecut nr. cu Alison Riske). Campioana en-titre a avut emotii cu Ajla Tomljanovic 47 WTA) doar in setul secund, dar si-a revenit la timp pentru a nu complica situatia in decisiv. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru numarul 3 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 37 de minute. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea.

Roland Garros 2019. Adversar inedit pentru Simona Halep in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului,a invins-o pe australianca Ajla Tomljanovic, cu 6-2, 3-6, 6-1, marti, intr-un meci din prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea.

Alexander Zverev a castigat turneul de la Geneva, dupa o finala perturbata de ploaie - Germanul a salvat doua mingi de meci

Alexander Zverev 5 ATP), principalul favorit, a castigat turneul de la Geneva, dupa o finala intrerupta de doua ori din cauza ploii. Germanul a avut o misiune extrem de dificila in fata lui Nicolas Jarry Chile, 75 ATP), impunandu-se cu 6-3, 3-6, 7-68). in decisiv, dupa ce a ratat trei mingi de meci, Zverev a anulat doua sanse ale adversarului de a pune capat partidei.

Roland Garros: Marius Copil si Rohan Bopanna s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Echipa alcatuita din romanul Marius Copil si indianul Rohan Bopanna s-a calificat, marti, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de perechea favorita nr. 6 formata din Raven Klaasen Africa de Sud) si Michael Venus Noua Zeelanda), scor 6-3, 7-64).

Roland Garros (m): Marco Cecchinato (semifinalist anul trecut), invins de Nicolas Mahut; Federer, Tsitsipas, Nishikori si Cilic, calificare la pas in turul doi

Semifinalist anul trecut la Roland Garros, Marco Cecchinato 19 ATP), cap de serie 16, si-a luat adio de la editia din acest an inca din primul tur. Italianul a fost invins de francezul Nicolas Mahut 253 ATP), beneficiar al unui wild card, dupa o batalie de trei ore si 22 de minute, scor 2-6, 6-78), 6-4, 6-2, 6-4. Nume importante precum Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Kei Nishikori sau Marin Cili au obtinut calificarea in faza urmatoare. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul masculin de simplu de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, calificati in turul doi al probei de dublu

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, dupa victoria cu 6-3, 7-6 4) in fata cuplului Christian Garin Chile)/Juan Ignacio Londero Argentina).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )