Libnet.ro
UNICEF

08:15

Roland Garros: Ana Bogdan, invinsa in trei seturi de a patra favorita (3-6, 6-3, 6-2 vs Sofia Kenin)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Ana Bogdan, invinsa in trei seturi de a patra favorita (3-6, 6-3, 6-2 vs Sofia Kenin)

Ana Bogdan 93 WTA) a inceput foarte bine partida cu Sofia Kenin 6 WTA) din turul doi, a castigat primul set cu 6-3 si a rezistat pana la 3-3 in setul secund. Au urmat insa sase game-uri castigate la rand de a patra favorita a competitiei de la Roland Garros Kenin a facut ravagii cu scurtele), jucatoarea noastra a facut din ce in ce mai multe erori si a fost invinsa 6-3, 6-2), dupa o ora si 50 de minute de joc. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara evolueaza marti - Programul meciurilor

Patru dintre fetele noastre vor juca marti la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara vor intra in scena in primul tur al competitiei. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor.

Roland Garros: Ana Bogdan, calificata in turul doi - Monica Niculescu, eliminata de Danielle Collins

Ana Bogdan 93 WTA) a obtinut, marti, calificarea in turul al doilea de la Roland Garros, sportiva noastra trecand de Timea Babos 107 WTA) in doua seturi, scor 6-4, 6-2. intr-un alt meci al zilei, Monica Niculescu a fost eliminata dupa un duel care a avut nevoie de set decisiv de americanca Danielle Collins.

Ana Bogdan ajunge in turul 2 la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata!

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, marti, in turul secund la Roland Garros dupa eliminarea unei favorite.

Ana Bogdan, eliminata de campioana de la Australian Open

Jucatoarea originara din Sinaia a castigat primul set dupa un joc bun, apoi nu a reusit sa mentina ritmul si Sofia Kenin a intors soarta partidei de la Roland Garros.

Roland Garros: Meciul dintre Ana Bogdan si Sofia Kenin se va disputa pe Philippe Chatrier Programul de joi al sportivilor romani

Ana Bogdan si Sofia Kenin se vor intalni joi, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul doi de la Roland Garros. in aceeasi faza a competitiei vor juca si Patricia Tig si Irina Bara, in timp ce la dublu vor evolua perechile Irina BeguRaluca Olaru si Horia TecauJean-Julien Rojer ambele in primul tur).

Roland Garros: Sofia Kenin, victorie in 3 seturi Mladenovic, Brady si Vekic, eliminate in primul tur (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova favorita numarul 2) a castigat cu ceva dificultate trei seturi) in primul tur de la Roland Garros contra jucatoarei Mayar Sherif Egipt, 172 WTA, venita din calificari). Nici Sofia Kenin favorita 4) nu a avut un meci usor in mansa inaugurala. Nume importante au parasit prematur competitia: Jennifer Brady favorita 21), Donna Vekic favorita 26) si Kristina Mladenovic 44 WTA).

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

Roland Garros 2020. Simona Halep a bifat 8-0 in meciurile cu Irina Begu. Cu cine va juca in turul 3

Simona Halep 2 WTA)a invins-o din nou pe Irina Begu 72 WTA). Favorita de la Roland Garros a invins in doua seturi, cu 6-3, 6-4. in turul 3 de la Roland Garros, Simona Halep va juca impotriva.

Roland Garros: Elina Svitolina, in turul trei dupa ce a pierdut un set cu 6-0 in fata locului 178 WTA

Elina Svitolina cap de serie numarul 3) a avut ceva emotii in a obtine calificarea in turul trei de la Roland Garros, sportiva din Ucraina pierzand cu 6-0 un set in fata sportivei Renata Zarazua Mexic, 178 WTA). Victoria s-a conturat dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )