Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ana Bogdan ajunge in turul 2 la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata!

Online Sport Online Sport,
Ana Bogdan ajunge in turul 2 la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata!

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, marti, in turul secund la Roland Garros dupa eliminarea unei favorite. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Ana Bogdan, calificata in turul doi - Monica Niculescu, eliminata de Danielle Collins

Ana Bogdan 93 WTA) a obtinut, marti, calificarea in turul al doilea de la Roland Garros, sportiva noastra trecand de Timea Babos 107 WTA) in doua seturi, scor 6-4, 6-2. intr-un alt meci al zilei, Monica Niculescu a fost eliminata dupa un duel care a avut nevoie de set decisiv de americanca Danielle Collins.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Patricia Tig o bate pe Voegele si se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, unde o asteptau deja Halep si Begu Programul celor 6 romance de la French Open

Patricia Tig a reusit sa o invinga, luni seara, pe Stefanie Voegele in primul tur de la WTA French Open si s-a calificat in premiera in turul secund al prestigiosului turneu de Grand Slam de la Roland Garros.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Roland Garros: Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara evolueaza marti - Programul meciurilor

Patru dintre fetele noastre vor juca marti la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara vor intra in scena in primul tur al competitiei. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor.

Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu: ce criza de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continua si astazi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joaca Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara. Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu Se pare ca in meciul dintre Danielle Collins s-a lasat si cu urlete.

Roland Garros: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Irina Begu - Programul meciurilor de miercuri

Simona Halep si Irina Begu se intalnesc miercuri, in al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, in turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Tig si Sorana Cirstea vor evolua in primul tur al probei de dublu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )