Libnet.ro
UNICEF

11:45

Roland Garros: Dominic Thiem, n prima finala de Grand Slam a carierei - Sfrsit de drum pentru surprinzatorul Marco Cecchinato

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Dominic Thiem, n prima finala de Grand Slam a carierei - Sfrsit de drum pentru surprinzatorul Marco Cecchinato

Dominic Thiem 8 ATP) este primul finalist al intrecerii masculine de la Roland Garros, austriacul punand capat aventurii lui Marco Cecchinato 72 ATP) pe zgura pariziana. Thiem, eliminat in semifinale la ultimele doua editii ale competitiei de la Paris, s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 7-610), 6-1, reusind sa se califice pentru prima data intr-o finala de Grand Slam. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep n finala Grand Slam-ului de la Paris

Aflata pentru a patra oara in fata primului sau trofeu de Grand Slam din cariera, Simona Halep o va infrunta in finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens 10 WTA). Campioana in 2017 la US Open, Stephens a invins-o in semifinale pe Madison Keys SUA, 13 WTA), scor 6-4, 6-4.

Bookmakerii au stabilit favorita din finala de la Roland Garros. Ce cota are Simona Halep sa castige primul Grand Slam din cariera

Simona Halep si Sloane Stephens vor juca in finala turneului de la Roland Garros, partida care e programata sambata, de la ora 16.

Halep - Muguruza, 6-1, 6-4, in semifinalele Roland Garros. Halep este in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, scrie Digi24 .

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera. Adversara: Sloane Stephens

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

Roland Garros: Programul primelor meciuri din sferturi - Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua n proba de dublu

Ziua de marti programeaza primele dueluri din faza sferturilor de finala de la Roland Garros, iar o partida extrem de interesanta se anunta a fi cea dintre Dominic Thiem favorit 7) si Alexander Zverev 2). Tot marti, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor lupta pentru un loc in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Paris.

Roland Garros: Vineri se stabilesc finalistii probei de simplu masculin - Programul zilei

Turneul de la Roland Garros isi va afla astazi finalistii probei de simplu masculin. Disputa dintre Marco Cecchinato si Dominic Thiem va deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 14:00. Pe cea mai mare arena din complexul Grand Slam-ului de la Paris vor putea fi vazuti apoi Rafael Nadal si Juan Martin del Portro.

Roland Garros: Rafael Nadal, la un pas de al 11-lea titlu pe zgura pariziana - Juan Martin del Potro, fara solutii

Rafael Nadal 1 ATP) este pentru a 11-a oara in finala de la Roland Garros, dupa o victorie in trei seturi in fata lui Juan Martin del Potro 6 ATP), scor 6-4, 6-1, 6-2. Ibericul a aratat pe arena Philippe-Chatrier cel mai bun tenis al sau, forehandul a fost la cele mai inalte cote, a jucat agresiv si nu i-a lasat prea multe sanse uriasului Del Potro. in ultimul act, liderul mondial il va intalni pe austriacul Dominic Thiem 8 ATP).

Cu cine va juca Simona Halep in finala de la Roland Garros: liderul mondial conduce cu 5-2 la meciuri directe

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Halep o va intalni in ultimul act de la Roland Garros pe Sloane Stephens, campioana US Open 2017.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )