Libnet.ro
UNICEF

18:45

Roland Garros (f): Serena Williams, Kiki Bertens si Ashleigh Barty s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros (f): Serena Williams, Kiki Bertens si Ashleigh Barty s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Serena Williams favorita nr. 10) a avut parte de un prim set dificil in fata Vitaliei Diatchenko rusoaica a castigat cu 6-2), insa a revenit 6-1, 6-0) si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros. Mai departe au mers si Kiki Bertens 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12), care au obtinut victorii in minimum de seturi. Caroline Wozniacki 13) a parasit competitia fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0. continuă pe Hotnews

Roland Garros (f): Kiki Bertens, Ashleigh Barty si Serena Williams s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Kiki Bertens favorita nr. 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12) s-au calificat in turul secund de la Roland Garros obtinand victorii in minimum de seturi. in aceeasi runda s-a calificat si Serena Williams, insa americanca a avut ceva probleme in fata Vitaliei Diatchenko jucatoarea clasata pe locul 83 WTA a castigat primul set cu 6-2). Caroline Wozniacki 13) a fost surpriza negativa a zilei, fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

Simona Halep, favorita la Roland Garros

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, e favorita Betano la castigarea unui nou titlu pe zgura pariziana. Pe lista cotelor la pariuri online, jucatoarea din Constanta e urmata de un adevarat lot de adversare, unul condus de olandeza Kiki Bertens.

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Mihaela Buzarnescu eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a parasit turneul de la Roland Garros, luni, in faza primului tur.

LIVE Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros

De la aceasta ora transmitem live text meciul Soranei Cirstea in primul tur la Roland Garros.

Ce sansa pentru Sorana Cirstea la Roland Garros!

Jucatoarea Sorana Cirstea avea cea mai dificila misiune dintre jucatoarele din Romania i primul tur la Roland Garros.

Prima favorita eliminata de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a debutat, duminica, cu o mare surpriza pe tabloul feminin.

Programul reprezentantilor Romaniei la Roland Garros. Cand incepe Simona Halep

Organizatorii turneului de la Mare Slem de la Roland Garros au anuntat programul pentru primele trei zile ale competitiei.

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

Roland Garros (m): Marco Cecchinato (semifinalist anul trecut), invins de Nicolas Mahut; Federer, Tsitsipas, Nishikori si Cilic, calificare la pas in turul doi

Semifinalist anul trecut la Roland Garros, Marco Cecchinato 19 ATP), cap de serie 16, si-a luat adio de la editia din acest an inca din primul tur. Italianul a fost invins de francezul Nicolas Mahut 253 ATP), beneficiar al unui wild card, dupa o batalie de trei ore si 22 de minute, scor 2-6, 6-78), 6-4, 6-2, 6-4. Nume importante precum Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Kei Nishikori sau Marin Cili au obtinut calificarea in faza urmatoare. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul masculin de simplu de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )