Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mihaela Buzarnescu eliminata in primul tur la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a parasit turneul de la Roland Garros, luni, in faza primului tur. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur (4-6, 4-6 vs Ekaterina Alexandrova)

Mihaela Buzarnescu 38 WTA) a parasit inca din primul tur competitia de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Ekaterina Alexandrova 58 WTA). Romanca a acuzat probleme la umarul stang, nu si-a gasit ritmul, a facut foarte multe erori nefortate, iar rusoaica a profitat si s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 24 de minute de joc, fructificand a patra minge de meci avuta.

Prima favorita eliminata de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a debutat, duminica, cu o mare surpriza pe tabloul feminin.

LiveScore Mihaela Buzarnescu vs Ekaterina Alexandrova (dupa ora 18:10)

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) o intalneste luni, dupa ora 18:10, pe Ekaterina Alexandrova 58 WTA) in primul tur de la Roland Garros. Venita dupa o infrangere in fata liderului mondial 6-3, 6-3 pentru Osaka, in optimi la Roma), Miki ar putea da peste Sorana Cirstea 5-7, 6-4, 7-5 vs Kaja Juvan) in turul al treilea.

LiveScore Mihaela Buzarnescu vs Ekaterina Alexandrova 4-6, 1-1

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) o intalneste luni, dupa ora 18:10, pe Ekaterina Alexandrova 58 WTA) in primul tur de la Roland Garros. Venita dupa o infrangere in fata liderului mondial 6-3, 6-3 pentru Osaka, in optimi la Roma). Miki spera sa obtina a doua victorie din cariera in fata jucatoarei din Rusia.

LIVE Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros

De la aceasta ora transmitem live text meciul Soranei Cirstea in primul tur la Roland Garros.

Ce sansa pentru Sorana Cirstea la Roland Garros!

Jucatoarea Sorana Cirstea avea cea mai dificila misiune dintre jucatoarele din Romania i primul tur la Roland Garros.

Noroc urias pentru Sorana Cirstea. Petra Kvitova s-a retras de la Roland Garros

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, cap de serie numarul 6, s-a retras din turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, cu cateva ore inaintea meciului din primul tur cu romanca Sorana.

Mihaela Buzarnescu, atmosfera de vacanta, nivelul de activare scazut si eliminarea prematura de la Roland Garros

Acum un an, Mihaela Buzarnescu atragea atentia lumii tenisului tocmai la Paris. Agresivitatea si nivelul activarii erau punctele forte pentru jucatoarea noastra. Din pacate, Miki isi gaseste cu greu reperele in prezent, alterneaza lovituri minunate cu erori copilaresti, iar eliminarea de la Roland Garros vine ca o consecinta fireasca a momentului dificil pe care il traverseaza. Pe Terenul 5, Buzarnescu i-a avut la un moment dat drept spectatori de lux pe Boris Becker si Alex Corretja din studiourile din care faceau live-uri), insa tot ceea ce va lua in termobag astazi va fi povara eliminarii din runda inaugurala.

Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Sorana Cirstea va fi prima dintre sportivele romane care va debuta la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va infrunta, luni, pe cehoaica Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul sase. Partida va fi a doua a zilei pe Arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 13:30 ora Romaniei). Tot luni vor putea fi vazuti la competitia de la Paris Mihaela Buzarnescu si Marius Copil.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, eliminata de Veronika Kudermetova dupa ce a castigat primul set cu 6-0

Inca o favorita isi ia la revedere de la Roland Garros inca din primul tur. Caroline Wozniacki cap de serie 13) a cedat in disputa cu Veronika Kudermetova 68 WTA), desi a castigat primul set cu 6-0. Rusoaica si-a adjudecat urmatoarele doua seturi, obtinand calificarea in turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris 0-6, 6-3, 6-3).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )