Libnet.ro
UNICEF

13:30

Roland Garros: Filip Jianu s-a calificat in optimile turneului de juniori

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Filip Jianu s-a calificat in optimile turneului de juniori

Tenismenul Filip Jianu, locul 15 ITF si cap de serie numarul 15, l-a invins, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe brazilianul Mateus Alves, locul 86 ITF, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de juniori de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (12:00)

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Roland Garros (juniori): Filip Jianu s-a calificat in turul al doilea / Victorie in doua seturi

Tenismenul Filip Jianu s-a calificat, duminica, in turul doi al probei de simplu juniori din cadrul turneului de la Roland Garros, Jianu, favorit 15, a trecut in runda inaugurala de italianul Francesco Passaro, scor 6-3, 6-1.

Roland Garros (juniori): Filip Jianu s-a calificat in turul al doilea; Nici Gabriel Dica a fost eliminat

Tenismenul Filip Jianu s-a calificat, duminica, in turul doi al probei de simplu juniori din cadrul turneului de la Roland Garros, Jianu, favorit 15, a trecut in runda inaugurala de italianul Francesco Passaro, scor 6-3, 6-1.

Roland Garros: Marius Copil (dublu masculin), Raluca Olaru (dublu mixt) si juniorii Filip Jianu si Nini Dica evolueaza duminica (Programul zilei)

Ziua de duminica de la Roland Garros va fi una plina pentru romani. Marius Copil va evolua in optimi la dublu masculin, Raluca Olaru va juca in aceeasi etapa la dublu mixt, in timp ce Filip-Cristian Jianu si Nici Gabriel Dica intra in competitie pe tabloul juniorilor.

Roland Garros: Horia Tecau si Marius Copil s-au calificat in optimile probei de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Marius Copil, in perechi diferite, s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimile Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dotat cu premii totale in valoare de 42,66 milioane euro,.

Digisport: Ce au postat cei de la Roland Garros, imediat dupa ce Simona Halep a distrus-o pe Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a calificat fara emotii in optimile turneului de la Roland Garros, dupa o victorie fara drept de apel in fata Lesiei Tsurenko, 6-2, 6-1. Partida a durat doar 53 de minute, iar campioana noastra trece pentru a patra oara consecutiv in a doua saptamana a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )