Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros (juniori): Filip Jianu s-a calificat in turul al doilea / Victorie in doua seturi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros (juniori): Filip Jianu s-a calificat in turul al doilea / Victorie in doua seturi

Tenismenul Filip Jianu s-a calificat, duminica, in turul doi al probei de simplu juniori din cadrul turneului de la Roland Garros, Jianu, favorit 15, a trecut in runda inaugurala de italianul Francesco Passaro, scor 6-3, 6-1. continuă pe Hotnews

Roland Garros (juniori): Filip Jianu s-a calificat in turul al doilea; Nici Gabriel Dica a fost eliminat

Tenismenul Filip Jianu s-a calificat, duminica, in turul doi al probei de simplu juniori din cadrul turneului de la Roland Garros, Jianu, favorit 15, a trecut in runda inaugurala de italianul Francesco Passaro, scor 6-3, 6-1.

Roland Garros 2019. Irina Begu, eliminata in turul trei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost eliminata in turul al treilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, fiind invinsa cu 7-6 8/6), 6-4 de americanca Amanda Anisimova, intr-o partida.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

Roland Garros: Karolina Pliskova (2 WTA), eliminata in turul trei - Cehoaica a fost invinsa in doua seturi de Petra Martic

Karolina Pliskova 2 WTA), cap de serie numarul doi si una din principalele favorite la castigarea trofeului de la Roland Garros, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Paris. Cehoaica a acedat in doua seturi in fata croatei Petra Martic 31 WTA), scor 3-6, 3-6.

Roland Garros: Horia Tecau si Marius Copil s-au calificat in optimile probei de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Marius Copil, in perechi diferite, s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Roland Garros: Marius Copil (dublu masculin), Raluca Olaru (dublu mixt) si juniorii Filip Jianu si Nini Dica evolueaza duminica (Programul zilei)

Ziua de duminica de la Roland Garros va fi una plina pentru romani. Marius Copil va evolua in optimi la dublu masculin, Raluca Olaru va juca in aceeasi etapa la dublu mixt, in timp ce Filip-Cristian Jianu si Nici Gabriel Dica intra in competitie pe tabloul juniorilor.

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

FOTO Moment bizar. Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )