Libnet.ro
UNICEF

10:30

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta luni

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta luni

Ziua de luni va fi prima cu emotii pentru sportivii romani la Roland Garros. Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta la competitia de la Paris. Conform programului anuntat de organizatori, Sorana Cirstea va fi prima care va intra in scena, urmand sa se dueleze cu Petra Kvitova, in al doilea meci al zilei de pe Arena Philippe Chatrier. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Sorana Cirstea rateaza calificarea in finala de la Nurnberg

Jucatoarea Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala in de la Nurnberg, dar ramane cu cea mai buna performanta din 2019. Urmeaza prezenta la Roland Garros unde, in primul tur, o va intalni pe cehoaica Petra Kvitova.

Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg. Cel mai bun rezultat din 2019

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in careul de asi de la Nurnberg cu doar cateva zile inaintea debutului Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Primii asi de la Paris! Tenismenele Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat la europarlamentare

Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat, astazi, 26 mai, la Paris pentru alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Romancele se afla in aceste zile in Franta, pentru turneul de la Roland Garros.

Roland Garros: Marius Copil, duel cu Benoit Paire in primul tur / Adversarii principalilor favoriti

Tenismanul roman Marius Copil il va infrunta pe francezul Benoit Paire in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, potrivit tragerii la sorti efectuate joi seara la Paris, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Sorana Cirstea, cel mai tare echipament din istoria tenisului. Cum a aparut la Nurnberg

Sorana Cirstea joaca excelent la Nurnberg, dar a atras atentia si cu tinuta sa spectaculoasa. Unul dintre comentatorii turneului a fost impresionat de echipamentul sportivei din Romania. Sorana Cirstea l-a.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala (4-6, 5-7 cu Yulia Putintseva)

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, a ratat, vineri, calificarea in finala turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.

Sorana Cirstea a fost eliminata in semifinalele turneului de la Nurnberg

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, a ratat, vineri, calificarea in finala turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.

LIVE Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg (14:30)

Jucatoarea Sorana Cirstea se afla la cea mai buna performanta din 2019, semifinale la Nurnberg.

LIVE Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg

Jucatoarea Sorana Cirstea se afla la cea mai buna performanta din 2019, semifinale la Nurnberg.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )