Libnet.ro
UNICEF

20:00

Roland Garros: Novak Djokovic, Dominic Thiem si Alexander Zverev, calificati in runda a treia; Schwartzman, Verdasco si Edmund, eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic, Dominic Thiem si Alexander Zverev, calificati in runda a treia; Schwartzman, Verdasco si Edmund, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul de simplu masculin de la Roland Garros a ramas joi fara patru jucatori din randul capilor de serie: Diego Schwartzman 17), Fernando Verdasco 23), Kyle Edmund 28), si Gilles Simon 26). Nume importante precum Novak Djokovic 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5) sau Juan Martin Del Potro 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al competitiei de la Paris. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Novak Djokovic si Dominic Thiem, in turul al doilea / Medvedev si Shapovalov au fost eliminati (Rezultatele zilei)

N-a fost loc de surprize in primul tur la Roland Garros. Rafael Nadal si Novak Djokovic s-au calificat mai departe, dupa ce i-au invins pe Yannick Hanfmann si Hubert Hurkacz in minimum de seturi. Finalist la editia precedenta, Dominic Thiem a avut nevoie de patru seturi pentru a trece de americanul Tommy Paul 131 ATP). Daniil Medvedev favorit nr. 12) si Denis Shapovalov 20) au parasit competitia.

Roland Garros: Alexander Zverev, in turul doi dupa un meci maraton de peste patru ore cu John Millman

Alexander Zverev 5 ATP) pare a fi blestemat sa dispute meciuri maraton la Roland Garros. Daca la editia de anul trecut incepea seria meciurilor de cinci seturi din turul doi, in acest an germanul a avut un debut extrem de dificil. Zverev s-a impus dupa patru ore si 10 minute in fata australianului Jonh Millman 56 ATP), scor 7-64), 6-3, 2-6, 6-75), 6-3.

Roland Garros (m): Alexander Zverev, Juan Martin del Potro si Karen Khachanov s-au calificat in turul al doilea (Rezultatele zilei)

Alexander Zverev favorit nr. 5), Juan Martin del Potro 8) si Karen Khachanov 10) au inceput cu bine Grand Slam-ul de la Paris, dupa ce au trecut in primul tur de John Millman, Nicolas Jarry, respectiv Cedrik-Marcel Stebe.

Buzarnescu, a doua infrangere a zilei, a fost eliminata in primul tur in toate cele 3 competitii de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu si Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) au pierdut, miercuri, in primul tur al probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros.

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Simona Halep-Magda Linette, in turul 2 la Roland Garros: cum se descurca sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, [] .

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Duel facil pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facila pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

Irina Begu revine fabulos si e in turul 3 la Roland Garros

Prima jucatoare din Romania calificata in turul 3 la Roland Garros este Irina Begu, dupa un meci de aproape doua ore contra Karolinei Muchova din Cehia.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )