Libnet.ro
UNICEF

15:00

Roland Garros: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Organizatorii de la Roland Garros au facut public programul zilei de duminica 4 octombrie), Simona Halep si Iga Swiatek duelandu-se pentru calificarea in sferturile ultimului Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Halep joaca vineri pentru calificarea in optimi la Roland Garros! Organizatorii au anuntat ora meciului

Intalnireadintre Simona Halep si Amanda Anisimova din turul 3 al ultimului Grand Slam al anului, va fi cea de-a 2-a partida programata vineri pe arena Philippe Chatrier.

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros. Care este motivul plecarii tenismenei din SUA de la Paris

Americanca Serena Williams, locul 9 WTA, s-a retras din turneul de la Roland Garros, au anuntat, miercuri, organizatorii. Williams incepuse bine turneul, dar o accidentare o scoate din.

Asa am trait Patricia Tig - Fiona Ferro turul 3 la Roland Garros

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Patricia Tig - Fiona Ferro, partida din turul 3 la Roland Garros.

Stirea zilei de la Roland Garros: Serena Williams s-a retras din turneu inainte de meciul cu Tsvetana Pironkova

Meciul dintre Serena Williams si Tsvetana Pironkova, programat pe Philippe Chatrier, nu va mai avea loc, informeaza site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Serena a declarat forfait, retragandu-se astfel de la Roland Garros inainte de a juca meciul din turul al doilea.

Ultima ora: ce s-a intamplat cu terenul pe care Simona Halep va intra sa joace! Panica la Roland Garros 2020

Panica la Roland Garros, dupa ce o bubuitura puternica s-a auzit in timpul partidei Stan Wawrinka Dominik Koepfer. Germanul, care se pregatea sa serveasca, s-a oprit si s-a uitat mirat spre adversarul sau si spre arbitru. Toti trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat dupa cateva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurari .

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

DigiSport: Cati bani a castigat Ana Bogdan la Roland Garros, dupa meciul cu Sofia Kenin, si ce scrie presa internationala despre romanca

Ana Bogdan 27 de ani) a reusit o partida buna astazi, in turul doi de la Roland Garros, in fata americancei Sofia Kenin 21 de ani), a patra favorita a turneului. in final, romanca a pierdut 6-3, 3-6, 2-6), dupa un meci de peste o ora.

DigiSport: Cum a surprins-o Sarra Errani pe Kiki Bertens la vestiare, dupa meciul cu cantec de la Roland Garros: Arata perfect

Kiki Bertens 8 WTA) a trecut de Sara Errani 150 WTA) in turul doi la Roland Garros, scor 7-6 5), 3-6, 7-9, meci la finalul caruia a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, acuzand probleme musculare si pe tot parcursul setului decisiv.

Roland Garros: Meciul dintre Ana Bogdan si Sofia Kenin se va disputa pe Philippe Chatrier Programul de joi al sportivilor romani

Ana Bogdan si Sofia Kenin se vor intalni joi, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul doi de la Roland Garros. in aceeasi faza a competitiei vor juca si Patricia Tig si Irina Bara, in timp ce la dublu vor evolua perechile Irina BeguRaluca Olaru si Horia TecauJean-Julien Rojer ambele in primul tur).

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )