Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Programul de marti al sportivilor romani - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic se va disputa dupa ora 15:30

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Programul de marti al sportivilor romani - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic se va disputa dupa ora 15:30

Simona Halep 3 WTA) va debuta marti la Roland Garros, detinatoarea trofeului urmand sa o intalneasca in primul tur pe australianca Ajla Tomljanovic 47 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare a fost programata a treia pe arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 15:30 ora Romaniei). Tot marti, Irina Begu o va intalni pe Lin Zhu, iar Horia Tecau si Marius Copil vor evolua alaturi de partenerii lor in primul tur al probei de dublu. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Sorana Cirstea va fi prima dintre sportivele romane care va debuta la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va infrunta, luni, pe cehoaica Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul sase. Partida va fi a doua a zilei pe Arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 13:30 ora Romaniei). Tot luni vor putea fi vazuti la competitia de la Paris Mihaela Buzarnescu si Marius Copil.

Programul reprezentantilor Romaniei la Roland Garros. Cand incepe Simona Halep

Organizatorii turneului de la Mare Slem de la Roland Garros au anuntat programul pentru primele trei zile ale competitiei.

Halep debuteaza, marti, la French Open 2019: Organizatorii au anuntat programul zilei la Roland Garros

Simona Halep 3 WTA) isi va incepe parcursul la Paris, in speranta ca va reusi sa castige trofeul pe care l-a cucerit, anul trecut, dupa o finala dramatica in fata lui Sloane Stephens.

Sa inceapa balul! Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros si care este traseul virtual spre TROFEU (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, va debuta pe taram francez, marti, impotriva lui Alja Tomljanovic 47 WTA), potrivit gsp. ro, in primul pas spre apararea pretiosului sau Roland Garros. Alte doua.

FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Simona Halep va debuta luni sau marti in turul I al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe australianca Alja Tomljenovici.

Simona Halep va vota la Paris: Depinde foarte mult cand voi juca, dar imi doresc sa merg duminica sa votez

Simona Halep a anuntat ca vrea sa voteze pentru Europarlamentare, in data de26 mai, dar a precizat ca acest lucru depinde foarte mult de programul pe care il va avea la Roland Garros. Depinde.

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Simona Halep, favorita la Roland Garros

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, e favorita Betano la castigarea unui nou titlu pe zgura pariziana. Pe lista cotelor la pariuri online, jucatoarea din Constanta e urmata de un adevarat lot de adversare, unul condus de olandeza Kiki Bertens.

FOTO Simona Halep, antrenamentul, scurtele si intrebarea zilei in complex: Ai votat?

Simona Halep s-a antrenat pe terenul 12 din complexul de la Roland Garros cu tribunele pline, asa cum era de asteptat fiind prezenti multi romani dornici sa o urmareasca pe viu fie si la un antrenament. in plina zi de alegeri, salutul zilei de duminica in incinta a fost: ai votat?.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )