Libnet.ro
UNICEF

16:15

Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Sorana Cirstea va fi prima dintre sportivele romane care va debuta la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va infrunta, luni, pe cehoaica Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul sase. Partida va fi a doua a zilei pe Arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 13:30 ora Romaniei). Tot luni vor putea fi vazuti la competitia de la Paris Mihaela Buzarnescu si Marius Copil. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Programul de marti al sportivilor romani - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic se va disputa dupa ora 15:30

Simona Halep 3 WTA) va debuta marti la Roland Garros, detinatoarea trofeului urmand sa o intalneasca in primul tur pe australianca Ajla Tomljanovic 47 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare a fost programata a treia pe arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 15:30 ora Romaniei). Tot marti, Irina Begu o va intalni pe Lin Zhu, iar Horia Tecau si Marius Copil vor evolua alaturi de partenerii lor in primul tur al probei de dublu.

Programul reprezentantilor Romaniei la Roland Garros. Cand incepe Simona Halep

Organizatorii turneului de la Mare Slem de la Roland Garros au anuntat programul pentru primele trei zile ale competitiei.

FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Simona Halep va debuta luni sau marti in turul I al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe australianca Alja Tomljenovici.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta luni

Ziua de luni va fi prima cu emotii pentru sportivii romani la Roland Garros. Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta la competitia de la Paris. Conform programului anuntat de organizatori, Sorana Cirstea va fi prima care va intra in scena, urmand sa se dueleze cu Petra Kvitova, in al doilea meci al zilei de pe Arena Philippe Chatrier.

Ce sansa pentru Sorana Cirstea la Roland Garros!

Jucatoarea Sorana Cirstea avea cea mai dificila misiune dintre jucatoarele din Romania i primul tur la Roland Garros.

LIVE Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros

De la aceasta ora transmitem live text meciul Soranei Cirstea in primul tur la Roland Garros.

Sorana Cirstea se califica in turul doi la Roland Garros dupa un meci urias

Sorana Cirstea a scapat in ultimul moment de Petra Kvitova, dar a avut un meci infernal contra unei slovene ajunsa pe tablou din postura de pierzatoare norocoasa in calificari.

Roland Garros: Petra Kvitova s-a retras din competitie - Sorana Cirstea va juca in primul tur cu slovena Kaja Juvan

Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul sase, s-a retras de la Roland Garros inaintea meciului pe care trebuia sa il joace astazi cu Sorana Cirstea. O accidentare la antebratul stang a fortat-o pe jucatoarea din Cehia sa renunte la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Astfel, Cirstea va juca in primul tur cu slovena Kaja Juvan lucky loser, locul 131 WTA).

Noroc urias pentru Sorana Cirstea. Petra Kvitova s-a retras de la Roland Garros

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, cap de serie numarul 6, s-a retras din turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, cu cateva ore inaintea meciului din primul tur cu romanca Sorana.

Roland Garros: Sorana Cirstea, in turul doi dupa un meci de mare lupta cu slovena Kaja Juvan (scor 5-7, 6-4, 7-5)

Sorana Cirstea locul 84 WTA) si-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros cu doua ore inainte de meci, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie din cauza unei accidentari. Romanca a intalnit-o pe slovena Kaja Juvan 18 ani, 131 WTA), care a reusit sa ii puna probleme serioase. Cirstea a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris. A fost 5-7, 6-4, 7-5 pentru jucatoarea noastra, dupa un meci care a durat doua ore si 22 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )