Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roland Garros: Programul de vineri al sportivilor din Romania - Vor juca Halep, Begu, Mergea si Tecau

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Programul de vineri al sportivilor din Romania - Vor juca Halep, Begu, Mergea si Tecau

Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Florin Mergea si Horia Tecau vor evolua vineri la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Simona o va infrunta pe Naomi Osaka 101 WTA), in timp ce Irina se va duela cu Annika Beck 39 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Rafael Nadal se retrage din competitie, din cauza unei accidentari la incheietura mainii

Jucatorul spaniol Rafael Nadal cap de serie numarul 4) a declarat forfait, vineri, inainte de meciul din turul trei al turneului de Grand Slam de Roland Garros, din cauza unei accidentari la incheietura mainii stangi, anunta AFP.

Programul zilei de joi la Roland Garros: cinci romani au meciuri astazi

Astazi este zi libera pentru Simona Halep la Roland Garros, dar alti cinci jucatori din Romania vor juca pe zgura pariziana.

Irina Begu si Simona Halep joaca miercuri, in turul doi, la Roland Garros

Simona Halep joaca miercuri in turul doi la Roland Garros contra Zarinei Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, partida programata de la ora 12. 00 pe arena centrala. Tot miercuri, Irina Begu o va intacir.

Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu intra miercuri in turul al doilea. Programul partidelor

Simona Halep joaca miercuri in turul doi la Roland Garros contra Zarinei Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, partida programata de la ora 12. 00 pe arena centrala.

Halep si Tecau, parteneri in proba de dublu mixt la Roland Garros

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Horia Tecau vor fi parteneri in proba de dublu mixt la turneul de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului. In runda inaugurala, Halep si Tecau, care vor face probabil pereche si la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, vor infrunta sarbii Jelena Jankovic si Nenad Zimonjic.

Mergea si Svedova s-au calificat in optimile de finala la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Iaroslava Svedova Romania/Kazahstan), cap de serie numarul 4, s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu-mixt de la Roland Garros, dupa ce a invins, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Lucie Hradecka/Marcin Matkovski Cehia/Polonia).

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in turul al doilea al probei de dublu de la Roland Garros

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros. Cei doi au invins perechea Stephane Robert / Alexandre Sidorenko cu.

Roland Garros 2016: doua mari favorite au iesit din primul tur! Serena Williams, mai rapida decat Simona Halep

Tabloul feminin de la Roland Garros a pierdut inca din primul tur doua dintre cele mai improtane jucatoare din circuitul WTA.

Romania, in prim plan la Roland Garros. Trei romani joaca azi de la aceeasi ora in turneul parizian. Programul complet

Programul zilei a sasea de meciuri la Roland Garros a fost fixat, iar Simona Halep si Irina Begu vor juca in primul meci al zilei de vineri, pe terenuri diferite.

GAME cu GAME Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu se califica in optimi de finala

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de vineri, iar jucatoarele noastre Simona Halep si Irina Begu vor intra devreme pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )