Libnet.ro
UNICEF

12:01

LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

De la ora 12. 10, Simona Halep joaca pe terenul 2 de la Roland Garros, pentru un loc in optimi. Romanca a devenit prima favorita la castigarea turneului, dupa ce Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska au fost, rand pe rand, eliminate. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in turul II la Roland Garros

Simona Halep, locul 4 WTA, joaca impotriva lui Heather Watson, in turul II al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Roland Garros. increderea, la cote tot mai mari

Simona Halep s-a calificat, sambata, in premiera, in optimile de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. Romanca este in acest moment cel mai bine clasata jucatoare din topul mondial care a mai ramas in cursa pentru titlul de la Openul Francez.

Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4, in turul II la Roland Garros!

Simona Halep, locul 4 WTA, a batut-o pe Heather Watson si s-a calificat in turul III al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Simona Halep devine favorita la Roland Garros, dupa eliminarea polonezei Radwanska

Romanca Simona Halep, locul 4 WTA, a devenit cea mai bine clasata jucatoare din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa ce poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, a fost eliminata, vineri, in turul 3.

Simona Halep, in premiera in optimile de la Roland Garros, dupa un succes clar cu Torro-Flor

Principala favorita din acest moment la Roland Garros, Simona Halep si-a confirmat statutul intr-un meci in care n-a avut emotii in fata Mariei Teresa Torro-Flor Spania, locul 55 WTA).

Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Multi spun ca Simona Halep va fi impedicata de Maria Sharapova sa ia titlul la Roland Garros. Multi se mira de ce Serena Willams, Na Li sau Agnieszka Radwanska au fost eliminate. Va oferim explicatia noastra: Roland Garros nu este ce a fost, iar zgura pariziana este modificata.

Simona Halep se califica in optimi la Roland Garros

Simona Halep ajunge in primele 16 jucatoare de la Roland Garros dupa un meci cu Maria Teresa Torro Flor careia nu i-a lasat decat trei game-uri in putin peste o ora de joc.

Calcule pentru Halep in drumul spre titlul de la Roland Garros

Primele trei favorite au fost eliminat pe rand in primele trei tururi, iar Simona Halep a devenit cel mai inalt cap de serie ramas in competitie.

Federer si Djokovic ajung in optimi la Roland Garros

Sub privirile lui Ion Tiriac, prezent in cunoscuta sa loja de la Roland Garros, elvetianul Roger Federer s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Grand Slam-ului din capitala Frantei.

Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Este cea mai buna performanta inregistrata de Halep la acest turneu. Vezi in text desfasurarea partidei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )