Libnet.ro
UNICEF

12:15

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de locul Qiang Wang (91 WTA)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de locul Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam, finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam si finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0.

Roland Garros: Venus si Serena Williams au primit wild-card pentru proba de dublu - Romnia are sapte reprezentante pe tablou

Surorile Venus si Serena Williams au primit wild-card pentru tabloul de dublu feminin de la Roland-Garros, al doilea Grand Slam al anului. Venus si Serena Williams au castigat French Open la dublu in 1999 si 2010.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

Prima bomba de la French Open: Venus Williams, eliminata dupa un meci dramatic, de aproape doua ore

Al doilea Grand Slam al anului a inceput astazi cu o surpriza de proportii: a 9-a jucatoare a lumii a fost invinsa de o chinezoaica de 26 de ani.

Roland Garros: Irina Bara, n ultimul tur al calificarilor

Irina Bara 161 WTA) se afla la o singura victorie distanta de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. Jucatoarea noastra a trecut in runda a doua a calificarilor de rusoaica Anna Blinkova 108 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-1.

Roland Garros: Irina Bara, n ultimul tur al calificarilor

Irina Bara 161 WTA) se afla la o singura victorie distanta de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. Jucatoarea noastra a trecut in runda a doua a calificarilor de rusoaica Anna Blinkova 108 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-1.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, n ultima runda a calificarilor

Alexandra Dulgheru locul 160 WTA) a acces, joi, in turul trei al calificarilor la turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe australianca Lizette Cabrera locul 157 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-0.

Surpriza imensa la Roland Garros: Jelena Ostapenko, campioana de anul trecut, eliminata din primul tur

Letona Jelena Ostapenko a pierdut in primul tur la Roland Garros, dupa ce anul trecut a castigat finala cu SImona Halep,.

Roland Garros: Christina Mchale, adversara Alexandrei Dulgheru n primul tur - Niculescu rateaza primul Grand Slam din 2007

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, o va intalni pe americanca Christina Mchale, locul 85 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu s-a retras de pe tabloul principal si a fost inlocuita de lucky loser-ul Arantxa Rus, romanca punand capat, din cauza unei accidentari, unei serii de 45 de participari consecuitve la turneele de Grand Slam, in calificari sau pe tabloul principal, din inauarie 2007.

Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmeaza sa joace luni in primul tur la Roland Garros

Sportivii Mihaela Buzarnescu, locul 32 WTA, si Marius Copil, numarul 95 ATP, vor juca luni, in primul tur la Roland Garros, au anuntat organizatorii. Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu jucatoarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )