Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rolul securistului Alexandru Rafila tatal: marturii teribile ale oponentilor regimului comunist

Adevărul Adevărul,
Rolul securistului Alexandru Rafila tatal: marturii teribile ale oponentilor regimului comunist

Marturiile celor care au trait teroarea in perioada in care a fost instaurat comunismul in Romania sunt, de-a dreptul, cutremuratoare. Rezistenta anticomunista de pe Valea Crisului Alb a fost infranta cu mult sange in perioada in care Alexandru Rafila era seful Securitatii. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila: Tatal meu a lucrat, pana in iunie 1949, in aparatul Securitatii, dar nu a fost implicat in masacrul taranilor. Nu vad unde e vina mea pentru ca sunt fiul tatalui meu (VIDEO)

Alexandru Rafila, candidat PSD la Camera Deputatilor, a confirmat duminica seara, pentru B1 TV, ca este fiul lui Alexandru Rafila senior, fost sef al Securitatii Arad. Presa a relatat recent ca seniorul a fost re.

Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat. Cine a fost, de fapt, tatal sau si legaturile cu securitatea

Doctorul Alexandru Rafila, cel putin in aceasta perioada, a fost unul din cei mai vizibili vorbitori in timp de criza. Reprezentatul OMS pentru Romania, din punct de vedere profesional, doctorului Rafila nu i se poate reprosa nimic. Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat Profesorul Alexandru Rafila este in prezent seful Departamentului de microbiologie al Universitatii .

Ce spune un istoric despre relatia dintre tatal lui Alexandru Rafila si Securitate. Si tatal premierului Orban a fost securist

Tatal lui Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, a fost comandant al Serviciului judetean de Securitate Arad si a fost exclus din Partidul Comunist in mai-iunie 1949, sustine istoricul Mihai Burcea. Tot in anii 40-50, si tatal premierului Ludovic Orban a fost ofiter de securitate in Brasov.

VIDEO Alexandru Rafila, despre tatal sau: A avut momente in care a regretat ca a lucrat la Securitate

Alexandru Rafila sustine ca atacuri politice cu privire la tatal sau sunt menite sa-i strice imaginea dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din partea PSD.

Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, umiliti de Ludovic Orban. Ce mesaj le transmite premierul dupa ce au devenit membri PSD

Inscrierea pe listele PSD ale celor doua figuri importante in pandemia de COVID-19 au adus nemultumiri uriase premierului Romaniei. Astfel, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Adrian Streinu- Cercel, managerul de la Matei Bals, au fost aspru criticati de Ludovic Orban. Cei doi si-au anuntat candidatura pe listele PSD de la alegerile parlamentare, ceea .

Alexandru Rafila, avere colosala. Cat de bogat e reprezentantul Romaniei la OMS

Ieri, intr-o conferinta de presa, PSD anunta candidatura doctorului Alexandru Rafila la Parlamentare, de pe listele de partid. Reprezentatul OMS pentru Romania, Alexandru Rafila, in afara de a fi un bun specialist, este si un om extrem de bogat. Cel putin asa arata declaratiile sale de avere. Alexandru Rafila, avere colosala Presa de weekend a .

Alexandru Rafila: Cred caputem face alegeri dacanumarul de cazuri se va stabiliza si va incepe sascada

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a discutat despre explozia de cazuri de COVID-19 din Romania, inregistrate in ultimele saptamani. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Alexandru Rafila: Important este sa oprim cresterea. Circulatia virusului in comunitate este tot mai mare

Reprezentantul Romaniei la OrganizatiaMondialaa Sanatatii,Alexandru Rafila, a spus, la Digi 24, ca nu putem sa avem un platou in privinta numarului de cazuri, dacain fiecare saptamana avem o .

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Profesorul Alexandru Rafila: Acestea sunt conditiile in care s-ar putea tine, totusi, in siguranta alegerile parlamentare

Profesorul Alexandru Rafila, candidat la alegerile parlamentare din partea PSD la Camera Deputatilor, a explicat duminica seara, la Antena 3, in ce conditii s-ar putea desfasura alegerile parlamentare in siguranta pe 6 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )