Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Alexandru Rafila, despre tatal sau: A avut momente in care a regretat ca a lucrat la Securitate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alexandru Rafila, despre tatal sau: A avut momente in care a regretat ca a lucrat la Securitate

Alexandru Rafila sustine ca atacuri politice cu privire la tatal sau sunt menite sa-i strice imaginea dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din partea PSD. continuă pe Adevărul

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE REACTIILE PRIMITE DUPA INTRAREA IN POLITICA: Reactiile au fost de incurajare, dar si de reticenta

Profesorul Alexandru Rafila a marturisit ca anuntul privind intrarea sa in politica, in Partidul Social Democrat, a avut reactii de incurajare, intr-o anumita masura, dar si de reticenta pentru ca zona politica din Romania nu are cea mai buna reputatie iar in PSD s-au intamplat, in ultimii ani, lucruri care nu au legatura cu social-democratia, transmite News. ro.

Ce spune un istoric despre relatia dintre tatal lui Alexandru Rafila si Securitate. Si tatal premierului Orban a fost securist

Tatal lui Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, a fost comandant al Serviciului judetean de Securitate Arad si a fost exclus din Partidul Comunist in mai-iunie 1949, sustine istoricul Mihai Burcea. Tot in anii 40-50, si tatal premierului Ludovic Orban a fost ofiter de securitate in Brasov.

Alexandru Rafila: Tatal meu a lucrat, pana in iunie 1949, in aparatul Securitatii, dar nu a fost implicat in masacrul taranilor. Nu vad unde e vina mea pentru ca sunt fiul tatalui meu (VIDEO)

Alexandru Rafila, candidat PSD la Camera Deputatilor, a confirmat duminica seara, pentru B1 TV, ca este fiul lui Alexandru Rafila senior, fost sef al Securitatii Arad. Presa a relatat recent ca seniorul a fost re.

Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat. Cine a fost, de fapt, tatal sau si legaturile cu securitatea

Doctorul Alexandru Rafila, cel putin in aceasta perioada, a fost unul din cei mai vizibili vorbitori in timp de criza. Reprezentatul OMS pentru Romania, din punct de vedere profesional, doctorului Rafila nu i se poate reprosa nimic. Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat Profesorul Alexandru Rafila este in prezent seful Departamentului de microbiologie al Universitatii .

Constantin Iacov (Pro Romania): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mana, Marcel Ciolacu l-a luat de nevasta. Asa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov a comentat, vineri, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare si sustine ca mutarea face parte dintr-un troc politic. Nu candidezi la Pro.

Alexandru Rafila, veste soc despre intrarea in scenariul rosu. De ce nu este de acord cu inchiderea scolilor

In contextul in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 ajunge la 3, toate institutiile de invatamant din Bucuresti ar trebui sa intre in scenariul rosu, desfasurandu-si cursurile online. Cu toate acestea, reprezentantul Romaniei la OMS nu este de acord cu aceasta decizie, argumentand ca este vorba doar despre niste cifre. Propunerea lui Alexandru .

Digi24: Alexandru Rafila, proaspat intrat in PSD, a dezvaluit ca nu a votat-o pe Dancila la prezidentiale si a explicat de ce. Ce spune despre Ciolacu

Profesorul Alexandru Rafila, care a intrat zilele acestea in PSD si va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, s-a numarat in 2017 printre protestatarii care manifestau impotriva Ordonantei 13 a guvernului condus pe atunci de Sorin Grindeanu.

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Alexandru Rafila, avere colosala. Cat de bogat e reprezentantul Romaniei la OMS

Ieri, intr-o conferinta de presa, PSD anunta candidatura doctorului Alexandru Rafila la Parlamentare, de pe listele de partid. Reprezentatul OMS pentru Romania, Alexandru Rafila, in afara de a fi un bun specialist, este si un om extrem de bogat. Cel putin asa arata declaratiile sale de avere. Alexandru Rafila, avere colosala Presa de weekend a .

Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, umiliti de Ludovic Orban. Ce mesaj le transmite premierul dupa ce au devenit membri PSD

Inscrierea pe listele PSD ale celor doua figuri importante in pandemia de COVID-19 au adus nemultumiri uriase premierului Romaniei. Astfel, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Adrian Streinu- Cercel, managerul de la Matei Bals, au fost aspru criticati de Ludovic Orban. Cei doi si-au anuntat candidatura pe listele PSD de la alegerile parlamentare, ceea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )