Libnet.ro
UNICEF

17:15

Roluri memorabile ale lui Robin Williams

Adevărul Adevărul,
Roluri memorabile ale lui Robin Williams

Robin Williams a murit luni in locuinta sa din California, la varsta de 63 de ani. Vedeta de la Hollywood lasa in urma o cariera de succes in cinematografia americana si filme care vor ramane pentru mult timp apreciate. continuă pe Adevărul

VIDEO Roluri memorabile ale lui Robin Williams

Robin Williams a murit luni in locuinta sa din California, la varsta de 63 de ani. Vedeta de la Hollywood lasa in urma o cariera de succes in cinematografia americana si filme care vor ramane pentru mult timp apreciate.

VIDEO Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams

Robin Williams a murit la varsta de 63 de ani. Sinuciderea este principala ipoteza in cazul mortii actorului.

FOTO VIDEO Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

Robin Williams a murit. Actorul american avea 63 de ani

Actorul american Robin Williams, care a oferit interpretari memorabile in filme precum Good Will Hunting, Dead Poets Society, Mrs. Doubtfire si Good Morning, Vietnam, a murit luni. Vedeta de la Hollywood avea 63 de ani. Potrivit politiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusa posibilitatea unei sinucideri a castigatorului premiului Oscar, relateaza Hollywood Reporter.

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

VIDEO Stand-up comedy cu Robin Williams: cele mai bune momente

Robin Williams, un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala, este unul dintre putinii artisti americani care au reusit sa aiba succes atat in televiziune, cat si in circuitul show-urilor de stand-up comedy. Indragitul actor american, in varsta de 63 de ani, a murit luni, explicatia cea mai probabila a decesului fiind sinuciderea. Urmareste in articol o selectie a celor mai reusite reprezentatii de stand-up comedy ale actorului: .

Robin Williams, viata si cariera in imagini pana in ultimele zile de viata

Robin Williams s-a stins din viata ieri, fiind gasit fara suflare in resedinta sa din Statele Unite ale Americii. Se vehiculeaza ca s-ar fi sinucis pe fondul unei depresii crunte. In memoria regretatului actor va prezentam 21 de fotografii de pe parcursul carierei sale ce se intinde peste patru decenii.

Tragedie! Robin Williams a murit! A fost gasit fara suflare in casa!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca s-ar fi sinucis din pricina depresiei de care suferea de ceva vreme.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani: Acesta s-ar fi sinucis (VIDEO)

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a murit la domiciliul sau, la varsta de 63 de ani. Din primele informatii ale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )