Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un roman de 19 ani a MURIT in Italia, in urma unui cumplit accident rutier

România Liberă România Liberă,
Un roman de 19 ani a MURIT in Italia, in urma unui cumplit accident rutier

Un tanar originar din Romania, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier care s-a pr. continuă pe România Liberă

Un tanar de 19 ani a murit in fata unui club de langa Politia Satu Mare, dupa un scandal

Un tanar de 19 ani a decedat in fata unui club din municipiul Satu Mare. Totul a inceput de la un scandal, transformat intr-o bataie. PotrivitPresaSM,tanarul s-ar fi speriat si a decedat in.

Tragedie in Italia! Un roman de numai 19 ani a murit intr-un cumplit accident de masina

Un grav accident de circulatie s-a produs in Caravate, oras din provincia Varese, Italia. in urma tragediei, un roman de numai 19 ani pe nume Alexandru s-a stins din viata. Tanarul era portarul unei echipe.

O femeie a murit in timpul unui joc amoros. Cum a fost gasita tanara - Atentie!Jocul amoros periculos pentru a provoca placere

O femeie a murit strangulata in timpul unei partide care a iesit prost. Francis Victoria Garcia, in varsta de 19 ani, si Michael T. Gaffney, in varsta de 21, s-au cunoscut prin intermediul unor.

VIDEO Acrobata de 19 ani din Budapesta, ranita grav dupa in timpul unui spectacol tinut la Hunedoara

O acrobata de la un circ din Budapesta, in varsta de 19 ani, a fost ranita grav dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol sustinut la Hunedoara, transmite Mediafax.

Parcul Unirii din Capitala va fi reamenajat si modernizat, in urma unui proiect de 8,5 milioane de lei

Parcul Unirii va fi reamenajat si modernizat, in urma unui proiect aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in valoare de 8,5 milioane de lei. Acesta prevede largirea aleilor, crearea unei piatete urbane, instalarea unui sistem de irigatii si inlocuirea iluminatului public si a mobilierului urban.

Tanar de 19 ani, in stare grava dupa ce s-a tratat singur cu 16 pastile de paracetamol

Un tanar in varsta de 19 ani, este in stare grava si a fost transportat cu elicopterul SMURD, de la Spitalul din Iasi, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce s-a tratat singur pentru o viroza si a inghitit 16 pastile de paracetamol.

Atac armat intr-o scoala din Rusia: Un tanar de 19 ani a deschis focul: un mort si trei raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un student de 19 ani a impuscat mortal un coleg si a ranit alti trei studenti de la un colegiu din estul Rusiei, inainte de a se sinucide, potrivit anchetatorilor rusi citati de Reuters.

Un adolescent a murit la finalul unui meci de hochei, din cauza unei boli de care nu stia

Un adolescent din Chicago a murit brusc la finalul unui meci de hochei, din cauza unei afectiuni pe carenu stia ca o are. Remy s-a simtit din ce in ce mai rau dupa meci si a fost dus de urgenta la.

Manifestatii la Hong Kong: Un barbat de 70 de ani a murit la spital, dupa ce a fost ranit de o caramida Universitatile isi suspenda toate cursurile din acest semestru Avertismentul presedintelui chinez

Un barbat de 70 de ani a murit dupa ce a fost ranit de o caramida aruncata in timpul confruntarilor dintre manifestantii pro si antiguvernamentali, a anuntat joi spitalul in care acesta era tratat, relateaza AFP. De asemenea, universitatile din Hong Kong au anuntat joi suspendarea tuturor cursurilor din acest semestru academic ca urmare a amplificarii miscarii de protest din regiune si a raspandirii violentelor in interiorul campusurilor studentesti, relateaza site-ul agentiei Dpa, potrivit Mediafax. in acelasi timp, presedintele chinez Xi Jinping avertizeaza ca protestele ameninta sa submineze principiul autonomiei fostei colonii britanice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )