Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar de 19 ani, in stare grava dupa ce s-a tratat singur cu 16 pastile de paracetamol

Hotnews Hotnews,
 Tanar de 19 ani, in stare grava dupa ce s-a tratat singur cu 16 pastile de paracetamol

Un tanar in varsta de 19 ani, este in stare grava si a fost transportat cu elicopterul SMURD, de la Spitalul din Iasi, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce s-a tratat singur pentru o viroza si a inghitit 16 pastile de paracetamol. continuă pe Hotnews

Student internat in stare grava dupa ce a luat 16 pastile pentru a-si trata o viroza

Un student de 19 ani, din Iasi, a fost internat in stare grava la spital, dupa ce a incercat sa-si trateze singur o viroza respiratorie luand nu mai putin de 16 pastile de paracetamol. Elicopterul SMURD.

Atac armat intr-o scoala din Rusia: Un tanar de 19 ani a deschis focul: un mort si trei raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un student de 19 ani a impuscat mortal un coleg si a ranit alti trei studenti de la un colegiu din estul Rusiei, inainte de a se sinucide, potrivit anchetatorilor rusi citati de Reuters.

Un tanar de 19 ani a murit in fata unui club de langa Politia Satu Mare, dupa un scandal

Un tanar de 19 ani a decedat in fata unui club din municipiul Satu Mare. Totul a inceput de la un scandal, transformat intr-o bataie. PotrivitPresaSM,tanarul s-ar fi speriat si a decedat in.

Un roman de 19 ani a MURIT in Italia, in urma unui cumplit accident rutier

Un tanar originar din Romania, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier care s-a pr.

VIDEO O tanara de 26 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, la o luna dupa nunta. Fetita ei se afla in stare grava la spital

Tragedie fara margini, intr-o localitate din Buzau. La o luna dupa ce a imbracat rochia de mireasa, o tanara de 26 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, iar fetita ei a ajuns la spital in stare grava. Nenorocirea a fost descoperita de vecini, pe care i-a alarmat sotul tinerei, plecat dupa nunta in Franta, la munca.

O femeie de 26 de ani a murit, iar copilul sau in varsta de 7 ani a ajuns in stare grava la spital. Cum s-a petrecut tragedia

O femeie de 26 de ani a murit, iar copilul sau in varsta de 7 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, in locuinta lor din localitatea buzoiana Caltuna.

Manifestatii la Hong Kong: Un barbat de 70 de ani a murit la spital, dupa ce a fost ranit de o caramida Universitatile isi suspenda toate cursurile din acest semestru Avertismentul presedintelui chinez

Un barbat de 70 de ani a murit dupa ce a fost ranit de o caramida aruncata in timpul confruntarilor dintre manifestantii pro si antiguvernamentali, a anuntat joi spitalul in care acesta era tratat, relateaza AFP. De asemenea, universitatile din Hong Kong au anuntat joi suspendarea tuturor cursurilor din acest semestru academic ca urmare a amplificarii miscarii de protest din regiune si a raspandirii violentelor in interiorul campusurilor studentesti, relateaza site-ul agentiei Dpa, potrivit Mediafax. in acelasi timp, presedintele chinez Xi Jinping avertizeaza ca protestele ameninta sa submineze principiul autonomiei fostei colonii britanice.

VIDEO Acrobata de 19 ani din Budapesta, ranita grav dupa in timpul unui spectacol tinut la Hunedoara

O acrobata de la un circ din Budapesta, in varsta de 19 ani, a fost ranita grav dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol sustinut la Hunedoara, transmite Mediafax.

Tragedie in Italia! Un roman de numai 19 ani a murit intr-un cumplit accident de masina

Un grav accident de circulatie s-a produs in Caravate, oras din provincia Varese, Italia. in urma tragediei, un roman de numai 19 ani pe nume Alexandru s-a stins din viata. Tanarul era portarul unei echipe.

ULTIMA ORA. Artistul Laurentiu Duta, in stare GRAVA la spital! VESTEA SOC A ZILEI, dupa ce a facut HEMORAGIE INTERNA!

Laurentiu Duta,membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce i s-a intamplat ceva de neimaginat! S-a ranit inghitind, accidental, o bucata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )