Libnet.ro
UNICEF

09:01

Un roman a asistat la prabusirea podului din Italia. Momentele dramatice din timpul incidentului

Antena3 Antena3,
Un roman a asistat la prabusirea podului din Italia. Momentele dramatice din timpul incidentului

Un roman care locuieste in apropiere de podul prabusit din Genova a povestit momentele cumplite din timpul producerii incidentului. Locuiesc la doua statii de autobuz de podul cazut. Podul a fost lovit de. continuă pe Antena3

Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

Niciun roman declarat pana acum victima in tragedia de la Genova. Consulatul General al Romaniei la Torino mentioneaza ca politia italiana nu a gasit romani printre victimele autostrazii prabusite.

Ai nostri ca brazii: Doi TIR-isti romani s-au iMBATAT intr-o parcare din Italia si au BLOCAT tot traficul. Totul s-a terminat la... PUSCARIE!

Doi soferi romani de TIR s-au imbatat intr-o parcare din Italia si au blocat tot traficul. Incidentul a avut loc duminica seara in zona de servicii de la Tortona, pe A21, scrie Observator. tv. Romanii au.

DETALII DE ULTIMA ORA! Un inginer a semnalat inca din 2016 ca podul din Italia are probleme

Inginerul Antonio Brencich, de la Universitatea de Constructii din Genova, a declarat, in 2016, ca podul Morandi din Italia are o problema in portiunea care s-a prabusit. De asemenea, se pare ca podul, copie.

Noi detalii legate de tragedia din Italia, unde un pod s-a prabusit. Cel putin 11 oameni au murit

Dezastru in Italia. Un pod s-a prabusit in apropiere de Genova. Potrivit agentiei de presa ANSA, 11 oameni si-au pierdut viata, intre care un copil, dupa ce masinile in care se aflau au fost prinse.

Zeci de morti dupa ce un pod s-a prabusit peste autostrada A10 din Italia

Zeci de persoane si-ar fi pierdut viata dupa ce un pod s-a prabusit pe autostrada A10 in apropierea orasului Genoa din nord-vestul Italiei. Pare sa fie vorba de o tragedie uriasa, a declarat marti ministrul infrastructurii si transportului,.

Un europarlamentar roman cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total in blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat ca la inceputul noii sesiuni a Parlamentului European va depune o solicitare de excludere a PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )