Libnet.ro
UNICEF

15:00

Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

B1 B1,
Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

Niciun roman declarat pana acum victima in tragedia de la Genova. Consulatul General al Romaniei la Torino mentioneaza ca politia italiana nu a gasit romani printre victimele autostrazii prabusite. continuă pe B1

SRI, reactie de ULTIMA ORA dupa ce premierul a cerut un raport urgent in urma violentelor din Piata Victoriei: Ce au discutat Eduard Hellvig si Viorica Dancila

Serviciul Roman de Informatii ii raspune premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a cerut SRI un raport privind modul in care fortele de ordine au fost informate cu privire la infiltrarea ultrasilor intre.

Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Mihaela Radulescu a luat o decizie de ultima ora. A demisionat din showul Romanii au talent. Anuntul a fost facut de diva pe pagina sa de Facebook. Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din.

Prima reactie a MAE dupa prabusirea unui pod din Italia

Consulatul General al Romaniei la Torino spune ca nu a fost notificat in legatura cu existenta unor cetateni romani printre victimele prabusirii unui pod la Genova si nici nu a primit solicitari de.

Klaus Iohannis, SOLICITARE DE ULTIMA ORA la adresa procurorului general: Presedintele cere ANCHETAREA interventiei Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa faca cercetari, sa stabileasca legalitatea interventiei Jandarmeriei in Piata Victoriei si identificarea.

Buzarnescu spera intr-un miracol: Decizie de ultima ora luata de Mihaela dupa accidentarea de la Rogers Cup

La o zi dupa accidentarea suferita la Rogers Cup, in meciul din turul II cu Elina Svitolina 5 WTA), Mihaela Buzarnescu 20 WTA) a anuntat verdictul primit din partea medicilor.

Precizari de ultima ora ale Jandarmeriei despre armele furate: S-a sustras o singura arma

Dupa ce in spatiul public au fost vehiculate informatii potrivit carora in urma incidentelor violente de la protestul din Piata Victoriei mai multe arme ale jandarmilor ar fi cazut in mainile protestatarilor violenti, reprezentantii Jandarmeriei au precizat ca, de fapt, a fost sustrasa o singura arma.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )