Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un roman, in cel mai bun 11 al preliminariilor! Alegerea-supriza a UEFA

Adevărul Adevărul,
Un roman, in cel mai bun 11 al preliminariilor! Alegerea-supriza a UEFA

Romania s-a calificat cu emotii la Euro 2016, dar faptul ca apararea a dus greul in aceasta campanie a fost observat si de oficialii UEFA. continuă pe Adevărul

Cel mai bun compost: ingredientele ideale pentru ingrasamantul natural de gradina

Cel mai bun compost. ingrasamantul agricol natural, rezultat in urma fermentarii lente a diferitelor resturi vegetale si animale, amestecate cu unele substante minerale, reprezinta o solutie perfecta pentru pasionatii de gradinarit. Iata care sunt regulile de baza pentru a produce compost de calitate si ingredientele care nu trebuie sa lipseasca din compozitie.

De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada

Nici nu a venit bine toamna, ca deja exista probleme cu transportul in comun pe distantele lungi. Zilele trecute, trenurile catre orasele din nordul Romaniei au avut intarzieri considerabile si ultimul lucru pe care il vrei intr-o situatie de genul asta este sa ramai fara baterie la telefon sau tableta. Informatia de mai sus mi-a [] De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum afli cel mai bun mecanic pentru masina ta. Aplicatia pentru mobil care te ajuta sa compari preturile

O aplicatie ce vine in ajutorul tuturor posesorilor de masini care au nevoie de un mecanic bun si repede va fi lansata in maxim o luna. Cu ajutorul aplicatiei, solicitantul primeste trei oferte de pret de la service-uri autorizate. Cei sase tineri care se ocupa de acest proiect fac anuntul exact la doi ani de cand sunt pe piata. Deocamdata, maine se lanseaza pagina de prezentare a aplicatiei, unde se vor gasi toate informatiile necesare.

Un robot care prezice accidente ar putea fi cel mai bun lucru creat in 2015

Ca masinile autonome sunt viitorul nu mai este o surpriza, dar surprize apar din cercetarile in acest domeniu. Acum, a fost creat un software care poate conduce mai bine decat tine.

Actiunile Wal-Mart au scazut cel mai mult in 25 de ani

Wal-Mart Stores anticipeaza ca majorarea salariilor, preturile mai mici si investitiile in comertul electronic vor reduce profitul din anul fiscal viitor cu pana la 12%, informatie care provocat declinul actiunilor cu 10%, cel mai amplu declin din ultimii 25 de ani, informeaza Reuters.

Ponturi pentru alegerea celui mai bun CASCO. Un broker in asigurari dezvaluie capcanele ascunse in clauzele speciale

Specialistii recomanda alegerea cu atentie a termenilor incheierii politei CASCO. Riscul cel mai mare este ca firma asiguratoare sa nu plateasca daunele.

MasterChef: Fostii concurenti au jurizat noii pretendenti la titlul de cel mai bun bucatar

Cei 21 de concurenti ramasi in cursa pentru titlul MasterChef au participat marti seara, 13 octombrie, la o noua proba acutieimisterelor. Surpriza a fost pe masura pentru acestia, identificand in bucatarie 24 de cutii. Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au avut si ei cate o cutie la dispozitie cu o selectie diferita de ingrediente.

Windows 10 va deveni un sistem de operare si mai bun

Windows 10 va primi cateva feature-uri extrem de interesante in viitorul apropiat. Windows 10 s-a dovedit un mare succes pentru compania cu sediul in Redmond pe parcursul ultimelor saptamani. Dupa cum au declarat oficiali din cadrul Microsoft la ultima conferinta importanta, nu mai putin de 110 milioane de dispozitive folosesc Windows 10 acum. Oficialii Microsoft [] Windows 10 va deveni un sistem de operare si mai bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai prost drum judetean din Vrancea, o aventura pentru masinile care se incumeta pe el. Caruta, cel mai folosit mijloc de locomotie

Drumul judetean DJ 204 L Chiojdeni - Catauti este cu siguranta cel mai prost drum judetean din Vrancea, devenind complet impracticabil cand ploua.

Ambitia unor tineri de 26 ani: Vrem sa ajungem cu Noah cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial

Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, doi tineri antreprenori in varsta de 26 de ani, despre care Wall-Street. ro a scris anterior , vor sa-si transforme afacerea in cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial. Ce planuri au pentru a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )