Libnet.ro
UNICEF

06:00

Roman din Marea Britanie, acuzat in cazul celor 39 de vietnamezi gasiti decedati intr-un container

Hotnews Hotnews,
 Roman din Marea Britanie, acuzat in cazul celor 39 de vietnamezi gasiti decedati intr-un container

Un roman stabilit in Marea Britanie, acuzat de omor din culpa in cazul celor 39 de migranti ale caror trupuri au fost descoperite anul trecut intr-un container, langa Londra, a pledat vinovat miercuri la acuzatiile prind legile migratiei, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Un roman stabilit in Marea Britanie, acuzat de omor din culpa in cazul celor 39 de migranti gasiti morti intr-un container la Londra

Un roman stabilit in Marea Britanie este acuzat de omor din culpa in cazul celor 39 de migranti gasiti morti la Londra anul trecut intr-un container. Romanul a pledat vinovat miercuri la acuzatiile aduse de pr.

Un roman, judecat in Marea Britanie pentru moartea a 39 de imigranti ilegali in camionul mortii

Un roman si un irlandez vor fi judecati in Marea Britanie pentru moartea a 39 de imigranti vietnamezi anul trecut intr-un camion frigorific sosit in apropiere de Londra de la Zeebrugge, Belgia.

COVID-19 a infectat statisticile din Marea Britanie. Mii de cazuri au disparut din rapoartele oficiale

O eroare informatica in Regatul Unit a facut ca aproape 16 mii de cazuri testate pozitiv la coronavirus sa nu mai apara in raportarile oficiale, anunta presa din insula.

CORONAVIRUS |in Marea Britanie, cei vaccinati impotriva noului COVID-19 vor fi doar varstnicii si cei din profesiile cu risc ridicat

In Marea Britanie, vaccinul impotriva noului coronavirus va fi destinat doar varstniclor si celor din profesiile cu risc ridicat de infectare. Avem nevoie doar sa vaccinam toate persoanelor cu risc, a.

Marea Britanie a omis raportarea a aproape 16.000 de cazuri de coronavirus, dupa ce a atins limita de spatiu in Excel

Marea Britanie nu a putut declara 16. 000 de cazuri de coronavirus, din cauza lipsei de spatiu in Excel. Marea Britanie nu a raportat 16. 000 de cazuri de coronavirus Mai exact, intre 25.

Brexit: Marea Britanie se declara pregatita pentru un esec al negocierilor

Marea Britanie s-a declarat miercuri pregatita pentru un esec al negocierilor comerciale cu Uniunea Europeana, in continuare in impas si pe finalul perioadei de tranzitie post-Brexit, scrie AFP.

Peste 600.000 de romani au aplicat pentru statut de rezident in Marea Britanie

Peste 600. 000 de romani au aplicat pe platforma EU Settlement Scheme - EUSS pentru noul statut de rezident in Marea Britanie pana la data de 30 iunie, a declarat marti Iulian Pasniciuc - Manager, Departamentul Impozit pe Venit si Contributii Sociale din cadrul EY Romania, conform Agerpres.

BREXIT: Cati romani s-au inscris pentru sedere in Marea Britanie. Ce trebuie sa faca cei care nu s-au inregistrat si pana cand o pot face

Pana la jumatatea acestui an, circa 600. 000 de romani s-au inregistrat pentru noul statut de rezident in Marea Britanie, avand in vedere Brexitul, conform datelor UK Home Office, citate de Iulian Pasniciuc, manager al Departamentului Impozit pe Venit si Contributii Sociale in cadrul EY Romania.

Marea Britanie nu a declarat 16.000 de cazuri de Covid-19 din lipsa de spatiu in Excel

Marea Britanie nu a declarat 16. 000 de cazuri de Covid-19 din lipsa de spatiu in Excel. Un ministru britanic a declarat: Nu putem schimba trecutul, putem schimba doar viitorul, scrie Business Insider, potrivit Mediafax.

Boris Johnson: Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unui Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson sustine ca Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unuiBrexit fara acord, care ar conduce la situatia in care comertul Regatului Unit cu UE s-.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )