Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia in cinstea Zilei Nationale

România Liberă România Liberă,
Un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie 2017, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana la, in mod simbolic, Sala Unirii, el lansand si o invitatie oricui doreste sa i se alature in acest gest prin care isi arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei. continuă pe România Liberă

Un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia, in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente, care, asa cum spune, poarta in el doua etnii, romana si maghiara, va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana la, in mod simbolic, Sala Unirii, el lansand si o invitatie oricui doreste sa i se alature in acest gest prin care isi arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei, scrie Agerpres.

Sportivul roman de etnie maghiara care alearga de la Aiud la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Sportivul roman de etnie maghiara Polgar Levente va alerga vineri dimineata, 1 decembrie, pentru al treilea an consecutiv distanta de circa 30 de km dintre Aiud si Alba Iulia. Levi se va opri pe scarile Salii Unirii, unde va marca impreuna cu ceilalti participanti la manifestari, Ziua Nationala a Romaniei.

in cinstea Zilei Nationale, un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia

Ultramaratonistul Polgar Levente va alerga, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud Alba Iulia pentru a-si arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei. Sportivul alearga pentru al treilea an.

Etnicul maghiar care alearga de la Aiud la Alba Iulia in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente, care, asa cum spune, poarta in el doua etnii, romana si maghiara, va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana.

Primul 1 Decembrie la Alba Iulia dupa 72 de ani de la Marea Unire. Cum s-a sarbatorit Ziua Nationala in 1990, la un an de la Revolutie

Veniti la Alba Iulia! a fost chemarea lansata de Consiliul Central National Roman cu cateva zile inainte de 1 decembrie 1918. Dupa 72 de ani, in 1990, aceleasi cuvinte au fost adresate din nou, de data aceasta pentru sarbatorirea zilei nationale a Romaniei, tot la Alba Iulia.

Cum s-a desfasurat ziua Marii Uniri de la Alba Iulia. Programul evenimentului din 1918: Locul cel mai istoric al neamului va asteapta cu bratele deschise

Programului zilei de 1 Decembrie 1918, cand s-a hotarat, la Alba Iulia, unirea Transilvaniei cu Romania, a fost intocmit de un comitet aranjator. Organizatorii au stabilit trasee speciale pentru toti cei care urmau sa ajunga la Alba Iulia pentru a sarbatori marele eveniment istoric.

Filme documentare si dezbateri pe teme de actualitate: Proiect cultural derulat de asociatia Forum Apulum la Alba Iulia

Timp de doua luni, sute de cinefili din Alba Iulia si din alte localitati au avut ocazia sa vada, mai intai la Caponiera, apoi la Muzeul Unirii, filme documentare produse in opt tari europene. Proiectiile sunt parte a unui proiect derulat de asociatia Forum Apulum.

Primarul din Alba Iulia critica Guvernul: E umilitor sa tratezi asa orasul de Ziua Nationala. Nu cred ca au curajul sa vina, cu toate ca ouale sunt foarte scumpe

Primarul din Alba Iulia afirma ca este umilitor tratamentul de care se bucura orasul Marii Uniri din partea Guvernului. Mircea Hava este nemultumit de faptul ca la nivelul Guvernului nu s-a aprobat organizarea unei parade de mari dimensiuni care sa aiba loc de Ziua Nationala a Romaniei.

Ceremoniile militare organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala: 400 de militari si 45 de mijloace tehnice de lupta. Restrictii de circulatie in oras

La Alba Iulia se desfasoara vineri, 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, ceremonii militare, punctul culminant fiind reprezentat de defilarea a circa 400 de militari cu aproximativ 45 de mijloace tehnice de lupta.

Targul liceelor la Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Alba Iulia

Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Alba Iulia a organizat, la inceputul acestei saptamani, activitatea Targul liceelor pentru elevii claselor a VIII-a, care a avut ca scop orientarea acestora spre un anumit liceu, precum si alegerea unei profesii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )