Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sportivul roman de etnie maghiara care alearga de la Aiud la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Sportivul roman de etnie maghiara care alearga de la Aiud la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Sportivul roman de etnie maghiara Polgar Levente va alerga vineri dimineata, 1 decembrie, pentru al treilea an consecutiv distanta de circa 30 de km dintre Aiud si Alba Iulia. Levi se va opri pe scarile Salii Unirii, unde va marca impreuna cu ceilalti participanti la manifestari, Ziua Nationala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia, in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente, care, asa cum spune, poarta in el doua etnii, romana si maghiara, va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana la, in mod simbolic, Sala Unirii, el lansand si o invitatie oricui doreste sa i se alature in acest gest prin care isi arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei, scrie Agerpres.

Etnicul maghiar care alearga de la Aiud la Alba Iulia in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente, care, asa cum spune, poarta in el doua etnii, romana si maghiara, va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana.

in cinstea Zilei Nationale, un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia

Ultramaratonistul Polgar Levente va alerga, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud Alba Iulia pentru a-si arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei. Sportivul alearga pentru al treilea an.

Un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie 2017, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana la, in mod simbolic, Sala Unirii, el lansand si o invitatie oricui doreste sa i se alature in acest gest prin care isi arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )