Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un roman de etnie roma a primit inchisoare pe viata in Marea Britanie dupa ce a torturat si ucis un batran

B1 B1,
Un roman de etnie roma a primit inchisoare pe viata in Marea Britanie dupa ce a torturat si ucis un batran

Un roman de etnie roma a for condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie dupa ce a torturat si ucis un batran cu care formase un cuplu timp de mai multe saptamani. Potrivit Liverpool Echo,. continuă pe B1

A fost un OZN, clar! Cum a ajuns un roman vedeta in Marea Britanie

Un roman a devenit cunoscut in Marea Britanie, dupa ce a filmat, sustine el, un Obiect Zburator Neidentificat de la fereastra locuintei sale. Barbatul de 40 de ani a inregistrat straniul obiect saptamana.

Uzina Ford din Craiova a livrat in Marea Britanie primele 1.000 de masini B-Max cu volan pe dreapta

Uzina Ford din Craiova are 2. 500 de comenzi pentru B-Max din Marea Britanie, iar 1. 000 de masini au fost livrate deja, a anuntat compania. Circa 63% dintre clienti sunt persoane fizice, spune Ford.

De ce a ajuns Google in fata unei comisii parlamentare din Marea Britanie

Google, Starbucks si Amazon sunt doar cateva dintre firmele care au fost chemate in fata unei comisii parlamentare din Marea Britanie, pentru a justifica taxele mici platite statului britanic. in ultimii trei ani,.

Imigrantii romani si bulgari fara loc de munca in Marea Britanie nu vor avea acces la serviciile publice

Imigrantii romani si bulgari care vor ajunge in Marea Britanie fara un loc de munca asigurat ar putea primi interdictie la utilizarea mai multor servicii asigurate de stat, in special cele de sanatate,.

Marea Britanie: Un tigan roman, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a torturat si ucis un pensionar din Liverpool

Constantin Nan 27 de ani), un tigan roman, a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia britanica dupa ce a torturat si ucis un profesor pensionar din Liverpool, Brian Finnigan 65 de ani), anunta LiverpoolEcho. Constantin Nan trebuie sa execute cel putin 31 de ani de inchisoare inainte de a putea cere o eventuala modificare a pedepsei.

Marea Britanie: Un roman, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a torturat si ucis un pensionar din Liverpool

Romanul Constantin Nan 27 de ani) a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia britanica dupa ce a torturat si ucis un profesor pensionar din Liverpool, Brian Finnigan 65 de ani), anunta LiverpoolEcho. Constantin Nan trebuie sa execute cel putin 31 de ani de inchisoare inainte de a putea cere o eventuala modificare a pedepsei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )