Libnet.ro
UNICEF

00:07

Uzina Ford din Craiova a livrat in Marea Britanie primele 1.000 de masini B-Max cu volan pe dreapta

Hotnews Hotnews,
Uzina Ford din Craiova a livrat in Marea Britanie primele 1.000 de masini B-Max cu volan pe dreapta

Uzina Ford din Craiova are 2. 500 de comenzi pentru B-Max din Marea Britanie, iar 1. 000 de masini au fost livrate deja, a anuntat compania. Circa 63% dintre clienti sunt persoane fizice, spune Ford. continuă pe Hotnews

A fost un OZN, clar! Cum a ajuns un roman vedeta in Marea Britanie

Un roman a devenit cunoscut in Marea Britanie, dupa ce a filmat, sustine el, un Obiect Zburator Neidentificat de la fereastra locuintei sale. Barbatul de 40 de ani a inregistrat straniul obiect saptamana.

De ce a ajuns Google in fata unei comisii parlamentare din Marea Britanie

Google, Starbucks si Amazon sunt doar cateva dintre firmele care au fost chemate in fata unei comisii parlamentare din Marea Britanie, pentru a justifica taxele mici platite statului britanic. in ultimii trei ani,.

Imigrantii romani si bulgari fara loc de munca in Marea Britanie nu vor avea acces la serviciile publice

Imigrantii romani si bulgari care vor ajunge in Marea Britanie fara un loc de munca asigurat ar putea primi interdictie la utilizarea mai multor servicii asigurate de stat, in special cele de sanatate,.

Marea Britanie nu va prelungi restrictiile pe piata muncii impuse romanilor

Ministrul de Interne britanic, Theresa May, a declarat ca nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, dar a precizat ca Marea Britanie se consult cu alte tari.

Ministrul britanic de Interne: Marea Britanie nu poate extinde restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, explica ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE, informeaza Antena3. ro.

Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemul liberei circulatii in UE

Marea Britanie nu va extinde dupa 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, a declarat ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE, informeaza Mediafax.

Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi dupa 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemul liberei circulatii in UE

Marea Britanie nu va extinde dupa 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, a declarat ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE, informeaza Mediafax.

Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi dupa 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemului liberei circulatii in UE

Marea Britanie nu va extinde dupa 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, a declarat ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru anumite limitari ale liberei circulatii in cadrul UE astfel incat sa fie evitate abuzurile, informeaza Mediafax.

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, explica ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte.

Cea mai buna veste pentru romani vine din Marea Britanie.

Romanii si bulgarii vor primi drept nerestrictionat de a locui si lucra in Marea Britanie incepand din decembrie 2013, dupa expirarea obstacolelor temporare impuse in 2005 pentru protejarea pietei muncii din Regat, a confirmat ministrul britanic de interne Theresa May, potrivit BBC News, potrivit realitatea. net. Partidul Laburist a spus ca va sustine orice decizie de extindere a interdictiei. Theresa May a declarat insa pentru BBC ca acest lucru nu mai este posibil sub legislatia UE, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )