Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un roman a fost condamnat la inchisoare, in Irlanda, pentru cersetorie. Cat castiga pe zi

Antena3 Antena3,
Un roman a fost condamnat la inchisoare, in Irlanda, pentru cersetorie. Cat castiga pe zi

Un roman din Irlanda a fost condamnat la inchisoare pentru cersetorie. Petrica G. va sta 3 saptamani in inchisoare pentru cersetorie. Avea o cana in mana si in ea erau bani. L-am intrebat daca . continuă pe Antena3

LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Un important membru a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE! Detalii de ULTIM MOMENT

Lovitura pentru Casa regala a Spaniei! Sotul infantei Cristina, cumnatul regelui Spaniei, a fost gasit vinovat de coruptie si deturnare de fonduri si a fost condamnat la aproape sase ani de inchisoare cu.

Rudel Obreja scrie pe Facebook din inchisoare: Decizia CCJ nseamna recunoastere ca am fost condamnat ncalcndu-mi-se drepturile

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, in prezent incarcerat, a transmis marti, pe Facebook, ca decizia iCCJ de admitere a cererilor de sesizare a CCR echivaleaza cu o recunoastere a faptului ca el a fost condamnat in dosarul Gala Bute incalcandu-i-se drepturile, scrie Mediafax.

Fostul prefect de Galati Emanoil Bocaneanu a fost condamnat definitiv la 8 ani de nchisoare pentru coruptie

Fostul prefect al judetului Galati, Catalin Emanoil Bocaneanu, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru coruptie, decizia Curtii de Apel Galati fiind definitiva, informeaza Mediafax.

Barbatul care si-a omorat bebelusul pentru ca plangea a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Judecatorii i-au redus substantial pedeapsa

Judecatorii au pronuntat verdictul definitiv in cazul inginerului care si-a lovit pruncul intr-un acces de nervozitate, curmandu-i violent viata. Barbatul a incercat pe parcursul procesului sa dea vina pe sotie pentru cele intamplate, iar, in final, magistratii au schimbat incadrarea juridica a faptei din omor in lovituri cauzatoare de moarte.

VIDEO Fotbalistul care a jefuit o casa de pariuri din Craiova cu un pistol de jucarie, condamnat la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii

Madalin Boerica, in varsta de 24 de ani, fotbalist la AS Vointa Belcin din liga a cincea, a jefuit pe data de 2 martie 2018 o casa de pariuri din Craiova cu un pistol de jucarie. Tanarul a fost trimis in judecata pentru talharie, iar Judecatoria Craiova l-a condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare si 120 de zile de munca in folosul comunitati.

Un al treilea angajat al Black Cube a ncheiat un acord cu DIICOT si a fost condamnat la nchisoare cu suspendare

Yossi Barkshtein, angajat al firmei israeliene Black Cube, la care ar fi urmat sa ajunga date confidentiale despre persoane din familia si anturajul Laurei Kovesi, a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DIICOT, el fiind condamnat de Tribunalul Bucuresti la 2 ani si 10 luni de inchisoare cu suspendare, anunta Agerpres.

AMENDA URIASA pentru Volkswagen. Cat trebuie sa plateasca grupul german in scandalul DIESELGATE

Amenda record pentru grupul auto Volkswagen in scandalul manipularii emisiilor poluante. Procurorii germani au sanctionat constructorul cu o amenda in valoare de peste un miliard de euro, compania anuntand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )