Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un roman a fost prins furand de la un copil, in Marea Britanie. Ce le-a spus politistilor

Antena3 Antena3,
Un roman a fost prins furand de la un copil, in Marea Britanie. Ce le-a spus politistilor

Un roman a fost prins furand de la un copil, in Marea Britanie. TricaNiculescu, in varsta de 58 de ani, din Craiova,afost surprins cu mana in rucsacul unei fete de 11 ani,. continuă pe Antena3

Declaratie halucinanta a unui roman prins in timp ce fura in Marea Britanie: Omul muncitor trebuie munceasca, hotul trebuie sa fure

Autoritatile britanice au arestat un cetatean roman, in varsta de 58 de ani, ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa fure din rucsacul unei fetite de doar 11 ani. Pus in fata faptelor, acesta a.

Roman acuzat in Marea Britanie pentru ca a lansat o drona deasupra aeroportului Heathrow

Un barbat de origine romana a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a lansat o drona deasupra aeroportului Heathrow, in Ajunul Craciunului, informeaza B1 TV. Romanul se va prezenta marti in fata.

BREXITUL nu s-a produs inca, dar alunga deja sute de companii din Marea Britanie

Surse oficiale sustin ca peste 250 de companii din Marea Britanie au intrat deja in contact cu Guvernul olandez, in conditiile in care vor sa se mute in Olanda din cauza Brexitului, relateaza The.

Gustul amar al Brexitului: Producatorii scotieni de whisky risca sa piarda sume ENORME daca Marea Britanie iese fara un acord din UE

Daca Marea Britanie iese din Uniunea Europeana fara un acord in martie, cresterea sanatoasa pe care o inregistreaza exporturile de whisky scotian ar fi expuse unui mare pericol, relateaza Reuters. Un.

Caz HALUCINANT in Marea Britanie! Un muncitor neplatit a distrus un hotel abia terminat (VIDEO)

Un mecanic din Marea Britanie a devastat un hotel abia construit din Liverpool, suparat fiind ca nu si-a primit salariul. Mai precis, barbatul a urcat scarile cladirii cu utilajul greu si incepe sa devasteze.

Anunt important pentru romanii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit. Ce trebuie sa faca

Cetatenii europeni stabiliti in Marea Britanie, inclusiv romanii, pot incepe procedura de solicitare a statutului de rezident permanent, daca doresc sa ramana in aceasta tara dupa Brexit. Guvernul.

Veste de ultim moment pentru romanii din Marea Britanie! Ce decizie importanta a luat Guvernul britanic

Veste buna pentru romanii din Marea Britanie, dupa ce Guvernul britanic a anuntat ca va elimina taxa de 65 de lire sterline perceputa cetatenilor comunitari, care solicita statutul de rezident permanent,.

Premierul May, discurs vital pentru Brexit in Parlament! Ministru german: Shakespeare n-ar fi putut scrie o tragedie mai buna decat cea pe care o vedem astazi in Marea Britanie

Theresa May, premierul din Marea Britanie, va incerca sa iasa din impasul in care a intrat Brexitul, luni, atunci cand se va adresa Parlamentului cu noi propuneri, care se concentreaza, in principal, pe.

Armata Republicana Irlandeza A DETONAT o bomba in Marea Britanie. Puteai sa vezi mingea de foc de pe strada (VIDEO)

O bomba introdusa intr-o masina a explodat, sambata seara, in orasul Londonderry din Marea Britanie, cu putin timp dupa ce politia primise un avertisment in acest sens, relateaza B1 TV. Anterior.

Inspectorul de la Activitati Nucleare acuzat ca a defectat GPS-ul masinii de serviciu cu un soarece mort. Barbatul a fost prins in Ungaria cu viteza excesiva

Un dosar din arhiva instantei scoate la iveala o situatie incredibila. Un functionar al statului este acuzat ca a defectat GPS-ul masinii folosindu-se de un soarece si a dat inapoi kilometrajul. Totul, ca sa se poata folosi de masina de serviciu in interes personal. Cand a fost prins, functionarul a fost concediat, dar instanta a dispus reangajarea lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )