Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un roman a fost retinut dupa ce a amenintat mai multi oameni cu cutitul la aeroportul Amsterdam

Antena3 Antena3,
Un roman a fost retinut dupa ce a amenintat mai multi oameni cu cutitul la aeroportul Amsterdam

Politia olandeza a retinut un individ de nationalitate romana care a amenintat cu cutitul mai multi oameni in incinta aeroportului Schiphol din Olanda. Joanna Helmonds, purtatoarea de cuvant a Politiei. continuă pe Antena3

Atac armat intr-o catedrala din Brazilia, in timpul unei slujbe. Mai multi morti si raniti (FOTO)

Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar altele au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul marti intr-o catedrala din orasul brazilian Campinas, informeaza presa braziliana, potrivit.

VIDEO Mai multi jurnalisti, printre care si Jamal Khashoggi, desemnati personalitatea anului 2018 de revista Time

Mai multi jurnalisti, printre care ziaristul saudit asasinat Jamal Khashoggi si doi corespondenti ai agentiei de presa Reuters aflati in inchisoare in Myanmar, au fost desemnati, marti, personalitatea anului 2018 de editorii revistei americane Time. Anuntul a fost facut de Time intr-un editorial cu titlul Gardienii si razboiul pentru adevar.

Amazon concediaza mai multi angajati care ar fi facut trafic cu date interne despre vnzari

Amazon concediaza mai multi angajati despre care crede ca au comercializat date interne despre vanzarile produselor cu valoare ridicata, noteaza Mediafax. De asemenea, compania investigheaza si presupuse incercari de mituire a personalului.

Topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti. Pe ce loc se afla Bucurestiul

In Europa Centrala si de Est sunt peste 800. 000 de specialisti IT, ceea ce inseamna ca exista mai mult talent in domeniu, in aceasta regiune, decat in tari precum Germania, Marea Britanie sau Franta, arata un raport al CESA. Bucuresti, Varsovia, Budapesta, Viena sunt cele patru capitale din CEE aflate in topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti.

O vesta galbena a fost ucisa dupa ce a fost lovita de un camion

O vesta galbena a fost ucisa in noaptea de miercuri spre joi dupa ce a fost lovita de un camion intr-un sens giratoriu in apropiere de o iesire a autostrazii A7 in zona orasului Avignon Vaucluse), a anuntat parchetul, citat de AFP.

VIDEO Turcia: Cel putin 4 persoane au murit si alte 43 au fost ranite, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit n gara din Ankara

Cel putin patru persoane au murit si alte 43 au fost ranite joi, dupa ce doua trenuri de mare viteza s-au ciocnit intr-o gara din capitala Turciei, Ankara, potrivit Reuters.

VIDEO UPDATE Turcia: Cel putin 7 persoane au murit si alte 46 au fost ranite, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit n gara din Ankara

Cel putin 7 persoane au murit si alte 46 au fost ranite joi, dupa ce doua trenuri de mare viteza s-au ciocnit intr-o gara din capitala Turciei, Ankara, potrivit presei locale.

VIDEO UPDATE Turcia: Cel putin 9 persoane au murit si alte 47 au fost ranite, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit n gara din Ankara

Cel putin 9 persoane au murit si alte 47 au fost ranite joi, dupa ce un tren de mare viteza s-a ciocnit de o locomotiva intr-o gara din capitala Turciei, Ankara, potrivit presei locale si Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )