Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Mai multi jurnalisti, printre care si Jamal Khashoggi, desemnati personalitatea anului 2018 de revista Time

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mai multi jurnalisti, printre care si Jamal Khashoggi, desemnati personalitatea anului 2018 de revista Time

Mai multi jurnalisti, printre care ziaristul saudit asasinat Jamal Khashoggi si doi corespondenti ai agentiei de presa Reuters aflati in inchisoare in Myanmar, au fost desemnati, marti, personalitatea anului 2018 de editorii revistei americane Time. Anuntul a fost facut de Time intr-un editorial cu titlul Gardienii si razboiul pentru adevar. continuă pe Hotnews

VIDEO Mai multi taximetristi din Capitala au fost prinsi cu dispozitive care cresc ilegal pretul cursei

Mare atentie in ce taxiuri va urcati. Puteti plati pentru o cursa cat nu face, fara sa va dati seama. Politistii i-au controlat sambata noapte pe taximetristii din Bucuresti si la multi au gasit dispozitive care cresc ilegal pretul cursei, scrie Digi24.

Chisinau: Mai multe fete, printre care doua minore, drogate si impuse sa presteze servicii sexuale

Oamenii legii au destructurat o grupare criminala specializata in recrutarea victimelor din familii social vulnerabile, preponderent din zonele rurale, pe care, prin diferite metode, le constrangeau sa presteze servicii sexuale contra cost. Printre victime au fost identificate si minore.

Jurnalistul Jamal Khashoggi, ucis in consulatul saudit de la Istanbul, a fost desemnat Personalitatea anului

Jamal Khashoggi, colaboratorul The Washington Post ucis in luna octombrie in consulatul saudit din Istanbul, editorul filipinez Maria Ressa, jurnalistii Reuters inchisi in Myanmar, Wa Lone si Kyaw Soe, si Capital Gazette din Annapolis Maryland) au fost desemnati de revista Time drept Personalitatea anului, recunoscand astfel jurnalistii drept gardieni intr-o perioada a razboiului pentru adevar.

Imperiul contraataca? Presedintele Macron a avut o intalnire cruciala cu mai multi lideri francezi, inainte de discursul catre natiune privind criza vestelor galbene

Emmanuel Macron, presedintele Republicii Franceze, a avut, luni, o serie de consultari cu mai multi parteneri sociali, precum si cu responsabili politici, inaintea unei declaratii cruciale pe care o va face ca.

Adevaruri Ascunse. Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa ai mai multi bani

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri Ascunse o serie de superstitii de care ar trebui sa tinem cont pentru a avea mai multi bani. Geanta sau portofelul nu se tin pe masa de mancat. Geanta nu.

Topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti. Pe ce loc se afla Bucurestiul

In Europa Centrala si de Est sunt peste 800. 000 de specialisti IT, ceea ce inseamna ca exista mai mult talent in domeniu, in aceasta regiune, decat in tari precum Germania, Marea Britanie sau Franta, arata un raport al CESA. Bucuresti, Varsovia, Budapesta, Viena sunt cele patru capitale din CEE aflate in topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti.

Elicopterul s-a PRABUSIT! Natiunea e in DOLIU: Mai multi OFICIALI au MURIT...

Un elicopter la bordul cauia se aflat mai multi oficiali s-a prabusit duminica, in Sudan. Cel putin sapte oficiali si-au pierdut viata in timp ce alti oameni au fost raniti, informeaza.

Elicopter PRABUSIT in Sudan: Mai multi OFICIALI au murit

Un elicopter la bordul cauia se aflat mai multi oficiali s-a prabusit duminica, in Sudan. Cel putin sapte oficiali si-au pierdut viata in timp ce alti oameni au fost raniti, informeaza.

Senatul vrea mai multi bani pentru 2019

Plenul Senatului a adoptat luni o hotarare prin care bugetul institutiei pe anul 2019 este stabilit la suma de 241. 000 de lei, in crestere cu aproape 25% fata de anul in curs.

Accident cumplit in judetul Neamt. O persoana a murit, iar alte doua, printre care un copil sunt in coma

Un barbat a murit, iar copilul lui de 11 ani si sotia sunt in coma. Este bilantul unui teribil accident care a avut loc in judetul Neamt. Doua masini s-au izbit frontal, iar vinovat, spun martorii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )