Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un roman mananca un kilogram de ciuperci pe an, de patru ori mai putin fata de media Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Un roman mananca un kilogram de ciuperci pe an, de patru ori mai putin fata de media Uniunii Europene

Consumul de ciuperci in Romania este estimat la un kilogram pe cap de locuitor, in scadere cu 10% in ultimul an si de patru ori mai putin fata de media in Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Utile: Acest remediu natural distruge toate celulele canceroase si iti vindeca organismul; Riscul mai putin cunoscut al utilizarii retelelor de socializare; Ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nici macar nu stiu

Obiceiul prost care omoara de doua ori mai multi oameni decat obezitatea. Sedentarismul ar putea cauza, in Europa, de doua ori mai multe decese decat obezitatea, sugereaza un studiu realizat pe parcursul a 12 ani asupra a peste 300. 000 de persoane. Top 3 alimente care te ajuta sa dai jos burta. Nu este destul sa transpiri la sala pentru a scapa de burta, ci trebuie sa faci si cateva schimbari in dieta. Afla care sunt cele mai bune 3 alimente care te ajuta sa scapi de centimetrii din talie.

Cerere slaba: Hotii de masini au sustras de doua ori mai putine autoturisme premium in 2014

Hotii de masini au sustras anul trecut de doua ori mai putine autoturisme premium, 117 unitati fata de 255 unitati in 2013 si nu au mai furat niciun exemplar de lux, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR ). In total, au fost.

Castigi mai putin decat meriti? Cum schimbi asta

In jurul nostru sunt mereu oameni care se plang ca este foarte greu sa iti castigi existenta. Adevarul e ca mai greu decat sa castigi banii, este sa ii pastrezi. O mare parte dintre noi trecem prin dificultati financiare pentru ca nu economisim, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )