Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un roman neterminat al lui Gabriel Garcia Marquez ar putea fi publicat post-mortem

Adevărul Adevărul,
Un roman neterminat al lui Gabriel Garcia Marquez ar putea fi publicat post-mortem

Un roman neterminat, intitulat provizoriu En agosto nos vemosNe vedem in august), scris de Gabriel Garcia Marquez, laureat al premiului Nobel pentru literatura, ar putea fi publicat post-mortem, dupa ce scriitorul columbian s-a stins din viata joi, la varsta de 87 de ani. continuă pe Adevărul

Gabriel Garcia Marquez, un scriitor care a trait pentru a-si povesti viata

In ultimii 20 de ani, in Romania s-au vandut peste 600. 000 de exemplare ale volumelor lui Gabriel Garcia Marquez. Editura Rao, care detine exclusivitatea la nivel national pentru operele scriitorului columbian, a publicat si cartea A trai pentru a-ti povesti viata, a carei prefata scrisa de Tudora Sandru Mehedinti o redam mai jos.

Trupul neinsufletit al scriitorului Gabriel Garcia Marquez a fost incinerat

Trupul neinsufletit al scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez, care a murit joi, la varsta de 87 de ani, a fost deja incinerat, a anuntat ambasadorul Columbiei in Mexic, Jose Gabriel Ortiz, potrivit lematin. ch.

Trei zile de doliu national in Columbia, in omagiu pentru scriitorul Gabriel Garcia Marquez

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a decretat doliu national timp de trei zile pentru memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez. in omagiu memoriei lui Gabriel Garcia Marquez, am decretat un doliu .

Lumea continua sa il planga pe Gabriel Garcia Marquez, ramasitele sale au fost incinerate

Marele scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez, laureat al premiului Nobel in 1982, decedat la varsta de 87 de ani, a fost incinerat, a anuntat ambasadorul Columbiei in Mexic, Jose Gabriel Ortiz, in conditiile in care memoria sa este salutata de scriitori, cititori, oameni politici si artisti din intreaga lume, scrie AFP.

Trupul neinsufletit al scriitorului Gabriel Garcia Marquez a fost incinerat

Trupul neinsufletit al scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez, care a murit joi, la varsta de 87 de ani, a fost deja incinerat, a anuntat ambasadorul Columbiei in Mexic, Jose Gabriel Ortiz, potrivit.

Trei zile de doliu national in Columbia, dupa moartea celebrului scriitor Gabriel Garcia Marquez

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a decretat doliu national de trei zile in memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez. Autorul , laureat al premiului Nobel pentru literatura pe anul 1982, a murit joi in.

Corpul neinsufletit al scriitorului Gabriel Garcia Marquez a fost incinerat in Mexic

Corpul scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez a fost incinerat, sambata, in capitala Mexicului, a anuntat ambasadorul Columbiei in Mexic. Initial, un post de radio din Columbia anuntase ca trupului.

A MURIT Gabriel Garcia Marquez

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez, laureat al premiului Nobel pentru literatura in 1982, a murit astazi, la varsta de 87 de ani, anunta LA Times.

FOTO VIDEO Gabriel Garcia Marquez: Cea mai persistenta amintire este legata de casa in care am locuit cu bunicii mei

In fiecare zi a vietii mele ma trezesc cu sentimentul, real sau imaginar, ca am visat ca ma aflu in acea uriasa casa batrana. Nu ca m-am intors acolo, ci ca sunt acolo, la o varsta nedefinita, fara vreun motiv special ca si cum n-as fi parasit-o niciodata, rememoreaza scriitorul Gabriel Garcia Marquez despre casa bunicilor sai materni, in biografia realizata de criticul literar Gerald Martin si publicata in 2008 de Editura Litera.

Cifra care arata succesul lui Gabriel Garcia Marquez: 600.000 carti vandute in Romania

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez, dar cartile sale vor ramane un reper pentru cititorii de literatura. Cum s-au vandut cartile sale in Romania?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )