Libnet.ro
UNICEF

19:15

Care este mai buna: MOTORINA sau BENZINA?

Auto Ro Auto Ro,
Care este mai buna: MOTORINA sau BENZINA?

Soferii din Romania sunt impartiti in doua tabere: cei care conduc o masina pe benzina si cei care conduc o masina diesel. Toata lumea spune ca masina pe care o conduce el e cea mai buna. Dar tu ce parere ai?. continuă pe Auto Ro

Ingredientele unui oras modern: cum a ajuns Viena capitala cu cea mai buna calitate a vietii

Viena este cel mai inteligent oras din lume potrivit Smart City Index realizat de compania de consultanta Roland Berger pentru anul 2017, iar de 8 ani conduce clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, potrivit unui studiu realizat de compania Mercer. Care este secretul? Transportul public din Viena este considerat unul dintre cele mai performante din lume, orasul are circa 2000 de parcuri, iar tehnologia face viata locuitorilor si a turistilor mai usoara. In plus, orasul investeste masiv in cercetare pentru a reduce poluarea si congestiile in trafic, ambitia sa fiind ca pana in 2050 sa reduca cu pana la 80% emisiile de CO2, raportat la 1990, iar consumul din surse regenerabile de energie sa ajunga pana la 50%.

Ingredientul secret care iti face prajitura mai buna. Desertul tau va fi ca cel de la cofetarie

Poate parea greu de crezut, insa ingredientul care face orice prajitura mai buna este maioneza. Toata grasimea din prajituri trebuie sa fie amestecata bine cu galbenusurile de ou. Rezultatul? O.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarnescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - locul 74 in lume; Rafael Nadal, lider al ierarhiei

Marius Copil a urcat un loc in clasamentul ATP fata de saptamana trecuta, sportivul din Romania aflandu-se acum pe 74 in lume 703 puncte - cea mai buna clasare din cariera). Lider al ierarhiei se mentine Rafael Nadal 10. 465 puncte), spaniolul fiind urmat de Roger Federer 8. 505) si Andy Murray 5. La dublu, Horia Tecau se mentine pe locul 11.

Facebook advertising sau email marketing? Care varianta este mai buna pentru dezvoltarea unei afaceri sau pentru popularizarea unui blog

Fie ca vorbim de un blog, de o companie care inregistreaza anul milioane de euro din vanzari sau pur si simplu de un site de nisa, toate au nevoie de promovare, iar noile tendinte de marketing in social media pot imbunatati cifra de afaceri a multor companii sau chiar numarul de vizitatori.

ATENTIE, SOFERI! Care este cea mai noua teapa la care poti fi victima daca ai o masina

Romania este o tara in care hotii si talharii sunt la drumul mare. De la metoda accidentul si pana la furtul banilor de pe card, oamenii au mereu parte de surprize neplacute care ii lasa fara bani. Iar soferii sunt o tinta excelenta pentru hotii care s-au specializat pe urmatoarele talharii la care trebuie sa avem grija.

Care este randamentul Pilonului II de pensii?

Pilonul II de pensii, functional din mai 2008, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante reforme structurale realizate in Romania in ultimii 10 ani. Randamentul sumelor investite de catre fondurile de pensii, cu atat mai mult cu cat avem deja o perioada destul de lunga de la infiintare, este o informatie importanta atat pentru actualii contributori, cat si pentru decidentii de politici publice. Un comunicat recent al APAPR indica un randament mediu anualizat ai Pilonului II in perioada mai 2008 - septembrie 2017 de 9,1%. In cele ce urmeaza, voi argumenta ca randamentul efectiv al pilonului II a fost mai redus si voi pleda pentru o prezentare mai transparenta a acestuia.

Care este randamentul Pilonului II de pensii? (Actualizat cu pozitia APAPR fata de articol)

Pilonul II de pensii, functional din mai 2008, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante reforme structurale realizate in Romania in ultimii 10 ani. Randamentul sumelor investite de catre fondurile de pensii, cu atat mai mult cu cat avem deja o perioada destul de lunga de la infiintare, este o informatie importanta atat pentru actualii contributori, cat si pentru decidentii de politici publice. Un comunicat recent al APAPR indica un randament mediu anualizat ai Pilonului II in perioada mai 2008 - septembrie 2017 de 9,1%. In cele ce urmeaza, voi argumenta ca randamentul efectiv al pilonului II a fost mai redus si voi pleda pentru o prezentare mai transparenta a acestuia. Citeste in articol si pozitia APAR.

Care este randamentul Pilonului II de pensii? (Actualizat cu pozitia APAPR fata de articol si raspunsul autorului)

Pilonul II de pensii, functional din mai 2008, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante reforme structurale realizate in Romania in ultimii 10 ani. Randamentul sumelor investite de catre fondurile de pensii, cu atat mai mult cu cat avem deja o perioada destul de lunga de la infiintare, este o informatie importanta atat pentru actualii contributori, cat si pentru decidentii de politici publice. Un comunicat recent al APAPR indica un randament mediu anualizat ai Pilonului II in perioada mai 2008 - septembrie 2017 de 9,1%. In cele ce urmeaza, voi argumenta ca randamentul efectiv al pilonului II a fost mai redus si voi pleda pentru o prezentare mai transparenta a acestuia. Citeste in articol si pozitia APAR + raspunsul autorului.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )