Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un roman si-a pierdut viata si o romanca a fost grav ranita in timpul unei furtuni in Malta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un roman si-a pierdut viata si o romanca a fost grav ranita in timpul unei furtuni in Malta

Un barbat si-a pierdut viata si o femeie a fost grav ranita atunci cand un copac a cazut peste o furgoneta care ii transporta, in timpul unei furtuni care a lovit sambata Malta, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Un roman a murit in Malta dupa ce un copac a cazut pe masina lui din cauza furtunii. O romanca a fost grav ranita

Un roman a murit in Malta dupa ce un copac a cazut pe masina sa, din cauza unei furtuni. Femeia care il insotea este grav ranita, relateaza presa internationala.

UPDATE Malta: Un roman a murit si o romanca a fost grav ranita dupa ce un copac a cazut pe masina lor din cauza furtunii

Un barbat a murit si o femeie a fost grav ranita dupa ce un copac a cazut pe masina in care se aflau in timpul unei furtuni ce a lovit sambata Malta, informeaza Reuters. Cei doi, cetateni romani, erau pe unul dintre mai aglomerate drumuri din Malta, in districtul Mriehel, potrivit politiei.

Incendiu in Gara de Nord din Timisoara. O persoana a murit carbonizata, iar alta a fost grav ranita

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un inciendiu izbucnit joi dimineata la un vagon de tren dezafectat din Gara de Nord din Timisoara. Potrivit pompierilor persoana ranita este o femeie. Victima care a decedat nu a fost inca identificata.

Un roman si-a pierdut viata in Malta. Barbatul a fost surprins de o furtuna puternica

Un barbat si-a pierdut viata si o femeie a fost grav ranita atunci cand un copac a cazut peste o furgoneta care ii transporta, in timpul unei furtuni care a lovit sambata Malta, informeaza Reuters. Cei.

VIDEO Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, alte zeci au fost ranite

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata pe o sosea din Hong Kong, unde un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, potrivit AFP.

Opt persoane si-au pierdut viata si mai multe au disparut in urma prabusirii unei portiuni de sosea

Opt persoane si-au pierdut viata, in timp ce alte trei au fost date disparute in sudul Chinei, dupa ce o portiune din sosea s-a prabusit. Cauza incidentului a fost o infiltratie cu apa in zona santierului.

Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, transmite AFP.

Cutremurul din Taiwan. Numarul victimelor care si-au pierdut viata si al ranitilor au crescut

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma cutremurului cu magnitudinea 6 care a lovit in urma cu doua zile estul Taiwanului a crescut la noua, 266 de persoane fiind ranite si 60 date in continuare.

Un roman a MURIT in Malta, in timpul unei furtuni puternice. Precizarile MAE (FOTO)

Unroman a murit iar sotia sa a fost grav ranita in timpul unei furtuni devastatoare care a lovit Malta. Un copac a cazut peste furgoneta in care se aflau si oamenii au ramas blocati acolo. Autoritatile .

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )