Libnet.ro
UNICEF

01:05

O romanca a calatorit in China in plina pandemie. A avut un soc cand s-a izbit de regulile anti-COVID de acolo

Antena3 Antena3,
O romanca a calatorit in China in plina pandemie. A avut un soc cand s-a izbit de regulile anti-COVID de acolo

Una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, Bernadette Szocs, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in China. Sportiva a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile. continuă pe Antena3

Povestea romancei care a calatorit in China, in plina pandemie: Am vazut cele mai dure reguli

Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in Tara Marelui Zid. Apoi, a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile!.

Ce a facut Andra pentru copiii sai, in plina pandemie. Sotia lui Maruta este o mama model

Mai sunt cateva zile pana la marea Sarbatoare. Craciunul bate la usa si majoritatea pregatesc cadourile pentru cei dragi. Printre cei surprinsi zilele astea cumarand cadouri a fost si celebra vedeta Andra. Ca o mamica grijulie, Andra Maruta a colindat prin magazine pentru cadouri. Mos Craciun pregateste cadourile pentru cei mici Ziua de 25 decembrie .

Ce face fosta sotie a lui Jeff Bezos cu averea ei. Patronul Amazon va avea un real soc cand va afla

In ultimele patru luni, fosta sotie a fondatorului Amazon, a donat peste 4,2 miliarde de dolari. Donatiile au fost facute catre banci de alimente sau fonduri de ajutorare. De la inceputul anului, MacKenzie Scott a donat o suma totala de aproape 6 miliarde de dolari, relateaza BBC. Ce face fosta sotie a lui Jeff Bezos .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )